VIDEO. VIDEO. Cine este noua Miss SUA. Cum a reușit tânără să câștige simpatia publicului

0
76

Statele Unite ale Americii au trecut zilele acestea prin multe schimbări. Nu doar Președintele a fost schimbat, ci și noua regină a frumuseții. Asya Branch, o tânără de culoare în vârstă de doar 22 de ani a câștigat titlul de Miss SUA. 

Prima afro-americană care a fost aleasă Miss Mississippi, a primit luni coroana de regină de la Cheslie Kryst. Aceasta a deținut titlul de Miss SUA timp de 557 de zile, fiind cea mai lungă perioadă, după ce competiția de anul acesta a fost amânată cu șase luni din cauza pandemiei.

Asya este o domnișoară foarte tânără, însă, în ciuda acestui fapt are deja un CV impresionant. La 17 ani, ea a urmat cursurile Universității Harvard, la școala de vară.

A absolvit Ole Miss, iar acum își câștigă singură banii după ce a lansat propria linie de produce cosmetice. Frumoasa brunetă se va muta în curând la New York, unde va începe pregătirea pentru marea competiție, Miss Universe.

Asya Branch, drama care i-a schimbat viața

Tânăra a povestit un lucru care a reușit să îi marcheze viața. Pe vremea când avea 10 ani, tatăl ei a fost arestat la domiciliu pentru răpire și jaf armat.

„În acea zi, viața noastră s-a schimbat pentru totdeauna”, a spus ea pentru Empower Missippi.

 „Am avut o casă frumoasă și o viață grozavă”, a continuat tânăra.

„Oamenii ne-au privit diferit când au aflat că tatăl meu se află în închisoare. A fost o etapă critică în viața mea și a ajuns să mă schimbe. Am simțit această rușine copleșitoare”, a mai decarat ea, potrivit New York Post.

Branch a vorbit despre povestea tatălui ei pentru a ajuta alți copii care s-au aflat în aceeași situație.

„Ca cineva care a crescut într-o casă cu arme, am învățat la o vârstă fragedă cum să încărc, cum să trag și să protejez armele și cred că educația ar trebui să fie disponibilă pentru toată lumea”a spus ea, în timpul unei competiției.

 

Sursă foto: Instagram

Articolul VIDEO. VIDEO. Cine este noua Miss SUA. Cum a reușit tânără să câștige simpatia publicului apare prima dată în Ciao.ro.