VIDEO. Adda, transformare spectaculoasă. Cum a reușit artista să slăbească: ”NU țin cură de slăbire!”

0
19

Adda a reușit să ajungă la silueta mult visată. Transformarea artistei este spectaculoasă, iar acest lucru l-a obținut fără prea mult efort. Din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă, artista a reușit să descopere ce alimente nu îi permiteau să slăbească.

Chiar dacă acum este în culmea fericirii datorită efelului în care arată acum, Adda a mărturisit faptul că a scăpat de kilogramele în plus după ce și-a schimbat radical stilul de viață. După ce a încercat mai multe diete, iar acestea nu au dat rezultate, artista a consultat câțiva medici pentru a le cere sfaturi.

Astfel, la recomandarea acestora, vedeta a eliminat din meniul său câteva alimente care îi făceau rău. Mai mult decât atât, Adda nu ar mai avea voie să le consume deloc, în caz contrar se poate trezi din nou cu erupții pe tot corpul.

Adda a dezvăluit ce alimente a fost nevoită să scoată din meniu

”V-am terorizat cu slăbitu meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani…  Vă pup și vă zic din nou că NU țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN – am intoleranță. Am renunțat și la ZAHĂR – tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam”, a spus Adda.

Cum a ajuns Adda să aibă probleme de sănătate

Pe lângă alimentație, artista este nevoită să țină cont de mai multe aspecte pentru a-și păstra silueta mult dorită. Mai exact, aceasta a început să bea mai multă apă, dar și să ia vitamine și suplimente pentru a-și întări imunitatea.

Totodată, cântăreața a recunoscut faptul că a ajuns în acest punct din vina sa, din cauza faptului că nu a avut grijă de corpul său.

”Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente că să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente – antibiotice, antiinflamatoare etc. și stres. Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nicio dietă-minune. Găsiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru și în funcție de REZULTATUL ANALIZELOR!”, a mai scris artista pe rețelele de socializare.

 

Sursă foto: Instagram

Articolul VIDEO. Adda, transformare spectaculoasă. Cum a reușit artista să slăbească: ”NU țin cură de slăbire!” apare prima dată în Ciao.ro.