Vedeta TV, Jessi Combs, a murit la 36 de ani, in timp ce incerca să stabilească un record de viteză

0
254
Vedeta TV Jessi Combs a murit la 36 de ani, în timp ce încerca să stabilească un nou record de viteză mondial, în deșertul Alvord din statul american Oregon, potrivit The New York Times.
Jessi Combs a murit în timp ce încerca să stabilească un nou record de viteză mondial pe uscat. Accidentul a avut loc marți, în jurul orei locale 16.00, pe locul unui fost lac din Deșertul Alvord, iar Combs a murit pe loc. O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauzele accidentului.
Vedeta TV, Jessi Combs, a murit la 36 de ani

Combs, cunoscută pentru show-uri TV precum Xtreme 4×4″ (2005 – 2009), „Myth Busters” (2009 – 2010) și „Overhaulin’” (2012 – 2014), a devenit, în 2013, femeia care a atins cea mai mare viteză la volanul unui vehicul pe patru roți, cu 640 de kilometri pe oră.
Vedeta TV se afla atunci la volanul unei mașini modificate, cu o capacitate de 52.000 de cai putere, o North American Eagle Supersonic Speed Challenger realizată dintr-un avion F-104.
În 2014, și-a doborât propriul record, cu o viteză de 708,11 kilometri pe oră. Recordul a fost stabilit în același loc în care Combs a murit.
Marţi, 27 august, femeia a reuşit să atingă la volan viteza de 800 de kilometri la oră, dar a pierdut controlul vehiculului în deşertul Alvord din Oregon, SUA.
Viteza a fost una dintre pasiunile lui Jessi Combs, femeia care a intrat în istorie datorită recordului pe care-l deţinea. În trecut, pilotul a reuşit să atingă viteza de 777 de kilometri la oră, iar marţi a încercat să-şi doboare propriul record.
Astfel, s-a urcat din nou într-un vehicul pregătit special şi a reuşit să atingă viteza de 800 de kilometri la oră, dar nu a supravieţuit. Medicii ajunşi la locul accidentului au încercat în zadar să-i salveze viaţa.
Familia lui Jessi Combs a oferit un comunicat de presă prin care a confirmat decesul: „Visul lui Jessi a fost să devină cea mai rapidă femeie din lume, vis pe care l-a urmărit din 2012”, au transmis apropiaţii.

Articolul Vedeta TV, Jessi Combs, a murit la 36 de ani, în timp ce încerca să stabilească un record de viteză apare prima dată în Ciao.ro.