Vecinii lui Dinca RUP tacerea! ‘Sunt convinsa ca l-a omorat si pe el!’ Ce facea in spatele casei, in fiecare seara

0
252
Vecina lui Gheorghe Dinca spune adevarul despre barbat. Conform sursei citate, femeia a cumparat, in urma cu 10 ani, teren de la criminalul din Caracal. Evident, la vremea respectiva, femeia nu stia ce apucaturi are vecinul ei. Sau ca fusese internat la psihiatrie…
Vecina lui Gheorghe Dinca a cumparat o parcela de la barbat, cu suma de 14 euro / mp. Aceasta sustine ca ar fi vrut sa ii cumpere tot terenul, pana la gardul pe care barbatul il avea la casa. Dar a refuzat sa i-l dea si femeia nu a mai insistat.
Vecina lui Gheorghe Dinca spune adevarul
La scurt timp dupa ce a cumparat terenul de la el, preturile au scazut. Femeia si-a construit o casa si si-a vazut de treaba ei. Cu toate astea, acum, cand a aflat ce monstru e vecinul ei, se bucura ca nu i-a luat tot terenul, astfel incat sa fie aproape de ‘casa ororilor din Caracal’.
„Am vrut să iau tot terenul, până la gardul lui, dar el a refuzat. Vă dați seama, aș fi fost gard în gard cu el. Cu 14 euro metrul pătrat mi-a vândut, la câteva luni după, au scăzut prețurile”, a marturisit femeia.
Vecina lui Gheorghe Dinca sustine ca barbatul iesea des prin spatele casei. Acesta avea o iesire care era legata de strada cu un drum de pamant. Femeia sustine ca Dinca circula mult noaptea, intens. In plus, femeia auzea masini trecand la fel de des.
De ce Gheorghe Dincă le-a luat pe Luiza si Alexandra, cu masina: ‘El a crezut că fetele sunt…’
Gheorghe Dinca circula des noaptea
Femeia in varsta de 50 de ani sustine ca, la un moment dat, a avut un caine. Din nefericire, animalul a fost otravit deoarece latra puternic in fiecare seara, la orice miscare pe care o auzea. Si, cum Gheorghe Dinca misuna in fiecare seara prin iesirea din apropierea curtii vecinei, cainele facea zgomot.
Reteaua de carne vie a lui Gheorghe Dinca e condusa de Tonel, din Caracal. De ce Alexandra a spus ca e in Bolt
Vecina crede ca criminalul din Caracal i-ar fi otravit cainele pentru ca risca sa il dea de gol. Oamenii din Caracal sunt speriati si refuza sa faca prea mari declaratii despre Gheorghe Dinca. Oamenii spun ce aud sau stiu despre criminal, dar refuza sa iasa public sa ofere declaratii. Se tem ca viata lor ar fi in pericol daca spun ce stiu.
Casa lui Gheorghe Dinca are un BECI dubios! Ce spun anchetatorii despre descoperirea recenta VIDEO
Vecinul Marian sustine ca mirosea a carpa arsa, joi
Marian, un vecin de-ai lui Gheorghe Dincă, le-a declarat anchetatorilor ca, in ziua in care Alexandra Macesanu a murit, a simtit miros de fum. Acesta nu a vazut de unde venea focul, dar ii mirosea ‘ca de carpa arsa’.
Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a vrut sa mearga cu el. Ce i-a facut fetei disparute in aprilie 2019
„În ziua respectivă eu am făcut grătar în curte. De la el nu am văzut niciun fum. Mirosea a cârpă… m-am dus în grădină să mă uit dacă e foc pe undeva… nu s-a văzut niciun foc, nimic. Deci a cârpă mirosea dar nu s-a văzut nici urmă de fum, absolut nimic. A cârpă arsă, atât.
M-au întrebat şi de la poliţie şi de la parchet şi am spus că s-a simţit un fum, dar nu ştiu de unde au provenit. Nu sunt singurul vecin care spune chestia asta. S-a simţit miros de cârpă în jur de 5 jumate – 7 seara, joi seara”, a marturisit vecinul lui Dinca.
A treia victima a lui Gheorghe Dinca este o tanara de 17 ani? Ce au gasit in casa lui, dupa ce ar fi omorat-o in 2015
Gheorghe Dinca avea garduri de 3 m inaltime
Marian sustine ca in ziua de joi, cand Alexandra a fost ucisa, nu si-a vazut vecinul. In plus, nici nu a auzit sunete sau zgomote bizare deoarece se afla in casa, unde lucra si avea muzica pornita.
Intre casa lui Marian si a lui Gheorghe Dinca se afla un gard de 3 m. A fost construit de criminalul din Caracal in urma cu 8 ani. Vecinul sustine ca barbatul este un om bun, care l-a ajutat de fiecare data cand a avut nevoie.
Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal

Articolul Vecina lui Gheorghe Dinca spune adevarul despre barbat. Ce se intampla in curtea lui, in fiecare seara apare prima dată în Ciao.ro.