Unchiul Alexandrei Macesanu a CEDAT! A facut anuntul fatal, nu mai rezista: Am hotarat sa-mi.. Dumnezeule mare!

0
236
Alexandru Cumpanasu, la capatul puterilor. Unchiul Alexandrei Macesanu este distrus vazand cum nu se face dreptate in cazul nepoatei sale, astfel ca a luat o decizie drastica.
„AM HOTARAT SA-MI APAR SINGUR FAMILIA pana cand vom avea un RESTART al institutiilor menite sa ne apere. Asa ca am participat la mai multe sesiuni de tragere in poligon cu arme!!
Alexandru Cumpanasu, la capatul puterilor

LUPTA MEA IMPOTRIVA TUTUROR CLANURILOR CARE AU OCUPAT ROMANIA CONTINUA PANA LA CAPAT. ORI EU ORI EI!Nu pot accepta rapirea si prostituarea copiilor Romaniei pt satisfacerea unor oameni bolnavi. In Italia exista 10 MILIOANE de „Consumatori” de prostituate iar 60% provin din Romania!!!!!
Nu mai spun ca ajung la bugetul Italiei multe miliarde de euro. Nu contest dreptul acestora de a legaliza prostitutia si dreptul oricarei femei de a se prostitua DAR va pot spune ca autoritatile italiene INCHID OCHII la retelele de fete fortate sa practice prostitutia includiv minore!. De ce? Pt ca ei isi apara „CONSUMATORII”.
Anchetatorii, socati dupa ultima descoperire dupa scanarea curtii lui Dinca. Este cel mai infiorator scenariu de pana acum
Voi cere Parlamentului European sa audieze autoritatile italiene si sa verifice in ce masura isi fac datoria”, a scris Alexandru Cumpanasu pe pagina sa de Facebook.

Articolul Alexandru Cumpanasu, la capatul puterilor: „Am hotarat sa imi apar singur familia” apare prima dată în Ciao.ro.