Unchiul Alexandrei detoneaza o noua bomba! Acest nemernic este un om dintr-un angrenaj foarte mare. Este amantul unei foste judecatoare! Sunt implicati si oameni politici!

0
267
„Acest nemernic este un om dintr-un angrenaj foarte mare.” Se pare ca Alexandru Cumpanasu a aflat mai multe detalii despre criminalul din Caracal decat au facut-o anchetatorii pana in prezent.
Presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei si unchiul Alexandrei a declarat ca Gheorghe Dinca face parte dintr-o retea mai ampla si ca sub nicio forma nu ar fi actionat singur. Din spusele lui se pare ca in acest lant ar fi implicati si oameni politici si ca Dinca nu este nici pe departe nebunul si criminalul pe care il crede opinia publica. Cumpanasu incearca sa induca ideea unei retele foarte bine organizate si asteapta ca autoritatile sa verifice si ele informatiile pe care el le-a aflat deja.
„Pot să vă spun cu certitudine un lucru – acest nemernic, acest individ nu este un nebun de serviciu, cum credem noi, este un om dintr-un angrenaj foarte mare, fiind amantul unei foste judecătoare din Caracal. Mă refer la Dincă. La rândul lor, ei fiind parte dintr-un angrenaj care include şi oameni politici, dar nu spun mai mult”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, pentru mediafax.ro.

Pana in prezent autoritatile n-au comunicat nimic despre acest caz. Procurorii nu au conclizii intermediare iar toate anchetele sunt in derulare.
„Asta înseamnă că ori nu au verificat, ori au verificat şi nu ne comunică. Erau informaţii care nu afectau o posibilă anchetă. De exemplu, era o locaţie exactă unde trebuiau să se ducă şi nu ştiu dacă au făcut-o – cu numel prenume, localitate din România. (…) Până în acest moment, nu am niciun răspuns cu privire la faptul că acest individ este implicat în trafic de persoane, posibil şi familia lui. Cataloghez lamentabilă activitatea de până acum”, mai spune Cumpănaşu.
„Acest nemernic este un om dintr-un angrenaj foarte mare.”

Articolul Unchiul Alexandrei detoneaza o noua bomba! „Acest nemernic este un om dintr-un angrenaj foarte mare. Este amantul unei foste judecatoare! Sunt implicati si oameni politici!” apare prima dată în Ciao.ro.