Un consilier de la Caracal a demisionat in urma ororilor comise: Nu merit sa fiu ales local

0
267
Un consilier de la Caracal a demisionat. Consilierul Toma Pruna a demisionat in decursul zilei de astazi, 31 iulie 2019, din Consiliul Local Caracal, spunand ca a luat hotararea in urma evenimentelor petrecute in oras.
Toma Pruna are functia de inspector scolar in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Olt si profesor de educatie fizica in Caracal, iar din anul 2016 a ocupat un fotoliu de consilier local la nivelul municipiului Caracal.
Un consilier de la Caracal a demisionat in urma ororilor comise

„Nu merit să fiu ales local, pentru tot ce s-a întâmplat în oraşul ăsta. Este decizia mea, nu m-am consultat cu nimeni (…) Era un oraş liniştit, fără probleme, duceam o viaţă liniştită, se cunoaşte toată lumea cu toată lumea, şi acum, asta…” a spus consilierul Toma Pruna, potrivit Adevarul.
Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cercetal disciplinar. El este cel care a instrumentat disparitia Alexandrei

S-a dispus inceperea cercetarii disciplinare a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cercetal disciplinar pentru exercitarea functiei cu grava neglijenta, dupa cum a anuntat, miercuri, Inspectia Judiciara.
„În motivarea începerii cercetării disciplinare, s-a reţinut că procurorul de caz, sesizat cu infracţiunea de lipsire de libertate a unei minore şi având, ca atare, obligaţia de a lua toate măsurile pentru încetarea acestei stări, nu a consimţit la pătrunderea, anterior orei 6,00 a zilei de 26 iulie 2019, în imobilul suspectului unde se presupunea că se află victima, ignorând prevederile art. 27 alin. (2) lit. b) din Constituţia României, raportat la art. 20 alin. (2) din Codul penal”, gasim scris intr-un comunicat al Inspectiei Judiciare.

Articolul Un consilier de la Caracal a demisionat in urma ororilor comise: „Nu merit sa fiu ales local” apare prima dată în Ciao.ro.