Un barbat din Caracal a incercat sa rapeasca o fetita de 7 ani de pe strada. Ce s-a intamplat dupa este uluitor

0
281
Un barbat din Caracal a incercat sa rapeasca o fetita. Cazul criminalului de la Caracal inca ramane nerezolvat, iar intre timp o alta atrocitate era sa se intample in Sibiu.
Marti, 30 iulie, reprezentantii Politiei Sibiu au transmis ca barbatul de 67 de ani este cercetat penal pentru agresiune sexuala si lovire sau alte violente, dupa ce a mangaiat o fata de 7 ani si apoi a incercat sa o rapeasca din plina strada, potrivit Mediafax.
Un barbat din Caracal a incercat sa rapeasca o fetita

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobişnuit faţă de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului şi a feţei, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el.
Moment în care, auzind refuzul minorei şi ameninţările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză şi martori” au spus reprezentantii Politiei Sibiu, potrivit Adevarul.
In momentul in care agresorul a inceput s-o atinga pe fetita, aceasta acesta, impreuna cu sora ei, ca mama lor sa se intoarca de la cumparaturi.
Ca urmare a acestui comportament, politistii l-au retinut pe barbat pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Articolul Un barbat din Caracal a incercat sa rapeasca o fetita de 7 ani de pe strada. Ce s-a intamplat dupa este uluitor apare prima dată în Ciao.ro.