ULTIMA ORA: Imagini de COSMAR din ‘casa groazei’. Ti se intoarce stomacul pe dos. Acolo a abuzat, macelarit si ucis. Dumnezeule mare!

0
261
Imagini noi infioratoare din „Casa groazei”. Locuinta acestuia este situata la marginea orasului, pe strada Craiovei si este singura gospodarie din zona care are un gard inalt de aproape 4 metri.
Casa criminalului are 7 camere, pline ochi cu fiare dar si saci intregi cu haine de femei. Acesta ultim detali a fost cel care i-a marcat pe toti cei care i-au trecut pragul.
Imagini noi infioratoare din „Casa groazei”

Gheorghe Dinca sau Popicu, asa cum era cunoscut de localnici, angaja deseori consateni care sa-i ingrijeasca gospodaria, insa acestia nu reveneau si a doua oara.
O alta tanara, de 14 ani, este data disparuta! Milena Maria, din localitatea Parscov, Buzau, a disparut de doua saptamani
„Am trecut pe la Popicu. Băi, să nu vă duceţi. Acolo e casa groazei”, spuneau mereu vecinii care ii treceau pragul casei.
„Locuinta este plina cu fiare şi multe, multe haine de femeie, saci întregi cu haine de femeie. Eu, când am intrat o singură dată la el, am ieşit aproape vomitând. Avea în fiecare cameră grâu pentru şobolani.
În curte, un haos, o mizerie greu, greu de descris. Am refuzat să-i pun nişte răsaduri de roşii, i-am zis că văd dacă-mi fac timp şi n-am mai trecut pe acolo”, a povestit o vecina care a trecut pragul casei lui Dinca in urma cu două luni.
Ce a fost gasit pe trupul lui Gheorghe Dinca, la examinarea medico-legala. Medicii au ramas stupefiati
Casa lui Gheorghe Dinca se intinde pe o suprafata de 3.000 mp, iar in curte sunt mai multe anexe. Casa este cu etaj si are 7 camere.
Curtea casei are doua intrari, una prin fata si una prin spatele gradinii iar Dinca daduse un anunt pe OLX conform careia dorea sa vanda casa si terenul cu 75.000 de euro.
Politistii stiau adresa criminalului inainte ca Alexandra sa sune la 112. O vecina le-a dat coordonatele insa politia i-a zis sa stea linistita

Articolul Imagini noi infioratoare din „Casa groazei”, unde criminalul din Caracal si-a ucis victimele apare prima dată în Ciao.ro.