ULTIMA ORA: Dinca a marturisit ce i-a facut Luizei! Nu i-a ars trupul, dar a reusit sa o… Doamne fereste!

0
255
Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a vrut sa mearga cu el. Avocatul criminalului din Caracal sustine ca barbatul nu isi mai aduce aminte multe despre Luiza. Acesta nu mai stie ce culoare are parul fetei desi (coincidenta sau nu) Luiza si Alexandra sunt asemanatoare (inaltime, constitutie, par etc).
Clientul avocatului mentionat sustine ca Luiza Melencu a mers de buna voie cu Dinca. Barbatul nu a marturisit ce a facut cu trupul fetei, despre care a spus ca nu l-a ars. Barbatul a recunoscut, in urma cu o saptamana, ca le-a ucis pe cele doua fete. Dar doar despre Alexandra Macesanu a marturisit cum a decurs crima.
Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a vrut sa mearga cu el
„Anchetatorii continuă acum percheziția și caută probe. Vor să vadă dacă s-au mai comis și alte infracțiuni și ce probe există în legătură cu ceea ce există în momentul de față, cu cele două omoruri pe care le-a recunoscut”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena3.
Telefonul Alexandrei, gasit unde Dinca a spus ca este
„S-au găsit acolo unde a arătat el. El vrea să coopereze cu organul judiciar, a făcut-o, a indicat din prima locul, doar că nu a fost crezut. Ieri s-a găsit, am ajutat și eu să se lămurească mai clar situația și a fost găsit telefonul Alexandrei. (…) Acolo unde a indicat inculpatul, acolo a fost găsit telefonul. Nu la el în casă, în niciun caz”, a mai explicat apărătorul.
Descoperiri noi la Caracal. Ce au gasit anchetatorii sambata, 3 august, in una din camerele lui Gheorghe Dinca VIDEO
Gheorghe Dinca a ucis-o pe Luiza, dar nu a ars-o
„El a declarat că ar fi ucis-o și pe ea, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu își aduce aminte. Deși s-a insistat, susține că nu-și aduce aminte. Cu Alexandra, situația este clară, dar în ceea ce privește pe Luiza, nu este încă lămurită situația, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaște două omoruri. Adică două fapte. (…) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se știe în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei”, explică Lascoschi.
Casa criminalului din Caracal avea un BUNCAR cu 180 de CAMERE in apropiere! S-a aflat cine a turnat ciment peste gropile din curte
Cum a gasit-o Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu
„El susține că a luat-o, nu știu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinația ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declarației lui, el susține că ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Așa susține el. Nu se cunoșteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut și a decedat. (…) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce privește aflarea adevărului. El susține că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susținut”, mai arată sursa citată.
Averea lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, este impresionanta! Cum a strans o suma la care romanii doar viseaza?!
Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat-o pe Alexandra Macesanu. Acesta sustine ca in cazul Luizei nu a fost vorba de viol.
Cum a ars cadavrul Alexandrei. Ce tehnica avea Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal
Sursa: mediafax.ro

Articolul Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a vrut sa mearga cu el. Ce i-a facut fetei disparute in aprilie 2019 apare prima dată în Ciao.ro.