Tupeu de criminal! Gheorghe Dincă a zmbit la plecarea de la Tribunalul Dolj Imaginea scandaloasa e AICI

0
262
Gheorghe Dinca, zambet malitios la plecarea de la Tribunalul Dolj. Ceea ce a infuriat pe toata lumea a fost zambetul malitios aratat in timo ce cobora scarile Tribunalului Dolj, dupa ce a aflat ca a fost arestat preventiv.
Imaginile au fost surprinse de fotograful Bogdan anescu, pentru agentia InquamPhotos iar barbatul nu a raspuns cand a fost intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care zambeste si nu a facut nicio declaratie.
Gheorghe Dinca, zambet malitios la plecarea de la Tribunalul Dolj

Mai mult, acesta a pledat nevinovat si a spus instantei că nu le cunoaste pe cele doua tinere, Alexandra si Luiza, despre care anchetatorii cred ca acesta le-a rapit si violat.
Insa avocatul acestuia a spus ca apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto: „Din câte am înțeles da. Apelul era făcut de pe telefonul lui.
Socant! E ireal ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi. Ancheta scoate la suprafata monstruozitati comise de criminalul de la Caracal
Spune că nu cunoaște cele două persoane despre care este acuzat că le lipsește de libertate. La ora actuală acuzația nu este de omor, este vorba despre trafic de minori și viol, acestea sunt infracțiunile care se rețin în sarcina dânsului”, a declarat avocatul acestuia, potrivit digi24.ro.
Criminalul a fost gasit cu hainele Alexandrei pe el. Momente halucinante in momentul prinderii acestuia
Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Articolul Gheorghe Dinca, zambet malitios la plecarea de la Tribunalul Dolj. Imaginea a starnit revolta apare prima dată în Ciao.ro.