SOCANT! Ultimele imagini in VIATA cu victima criminalului din Caracal. Biata fata, este absolut ODIOS ce i s-a facut

0
280
Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata. A aparut o inregistrare video in care o putem vedea pe Luiza Mihaela Melencu, cealalta fata disparută la Caracal, in mod similar cu Alexandra Macesanu.
Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata

Sunt ultimele ei clipe de viata si singurele momente pe care bietii parintii le mai au cu fiica lor. Aceasta inregistrare video a fost facuta pe 15 aprilie, ziua in care Luiza Melencu a disparut.
Tanara in varsta de 18 ani poate fi văzuta pe strada, in timp ce vorbeste la telefon, trecand pe langa un magazin. Tanara din Diosti, judetul Dolj, se ducea in acea zi la Caracal si a luat o masina de ocazie, iar de atunci nu a mai stiu nimeni nimic de ea.
Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei. Suspectul principal, la un pas de a fi linsat de multimea furioasa VIDEO
Bunicul fetei a fost cel care a semnalat disparitia acesteia, iar dosarul acesteia a ajuns de la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova la DIICOT Craiova. Procurorii DIICOT au tratat ca pe un caz de trafic de persoane.
Pe lista suspectilor se afla chiar Gheorghe Dinca, suspectul din Caracal care se presupune ca a ucis-o pe Alexandra. Surse din ancheta spun ca procurorii DIICOT considera ca fata a fost rapita si dusa in strainatate, in Elvetia, cu scopul exploatarii de carne vie.

Articolul Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata. Este cealalta fata disparuta la Caracal apare prima dată în Ciao.ro.