SOC! Alexandra le-ar fi spus politistilor ca a fost VIOLATA plus alte detalii cutremuratoare. A murit in cele mai mari chinuri. Bietul copil!

0
293
Cazul fetei din Caracal continua sa socheze. Alexandra Mihaela Macesanu, nepoata lui Alexandru Cumpansu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, a murit in cele mai mari chinuri. Acesta a acordat un interviu pentru ProTV in care a povestit ce a spus nepoata lui polititilor.
„Le-a spus că este legată cu o sârmă de picioare, că a fost violată, că este sechestrată, că a fost bătută. Nu ştia unde se află, le-a dat nişte indicii. Le-a spus tot ce a putut ea, cauta adrese acolo, tot ce a putut ea.
Iar poliţia, în ”înţelepciunea” lor, credeau că nu este fata. Vă daţi seama, la 15 ani să fii bătută, violată, schingiuită şi tu să îţi pui speranţa, să vorbeşti 20 de minute la telefon cu oamenii legii”, a spus Alexandru Cumpănaşu.
Cazul fetei din Caracal continua sa socheze

„Am hotărât să ies public dintr-un singur motiv: Oamenii trebuie să plătească. Judecătorul, procurorul care i-a ţinut la poartă pe politiştii, poliştiştii care au ascultat de procuror, şeful Poliţiei Române.
Imagini noi din casa groazei din Caracal, unde au fost descoperite ramasitele umane a mai multor cadavre
Nepoata mea a sunat de trei ori, oamenii ăştia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intram peste indivizi care au furat o găină, mascaţi, iar indivizii ăştia îşi bat joc de sufletul unui copil. În timp ce se aud ţipete. Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă. Vă puteţi imagina asta?
Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu ştiu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur şi simplu au fost atât de proşti, amatori, neprofesionişti, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă”, a declarat Cumpansu si la Antena 3, potrivit Adevarul.
Alexandra ar fi reusit sa sune la 112: „Lasa-ma, ca ma omori! Lasa-ma, ca ma omori!
Alexandra a vorbit cu operatorii 112 timp de 4 minute
Alexandra a vorbit cu operatorii 112 si cu dispecerii politiei vreme de 4 minute si 43 de secunde si chiar a dat o adresa de pe o carte de vizita pe care o gasise in locatia in care se afla.
„Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service”, a spus fata in apelul de la 112, conform unor surse din cadrul Politiei.
Seful Politiei Romtne Ioan Buda a marturisit ca politistii au aflat vineri, abia in intervalul 2:00 – 3:00, adresa exacta la care se afla adolescenta, insa nici macar atunci nu au patruns in casa pentru salvarea ei, pe motiv ca nu aveau mandat.

Articolul Cazul fetei din Caracal continua sa socheze. Le-ar fi spus politistilor la 112 ca e legata cu sarma si ca a fost violata apare prima dată în Ciao.ro.