Simona Secrier l-a visat pe Mihai Constantinescu: „Mi-a spus că este bine că a plecat”

0
53

La câteva luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, văduva artistului continuă să îi ducă dorul extrem de mult. Chiar dacă acum reuşeşte să zâmbească, în sufletul său artista încă suferă după pierderea partenerului său.

Simona Secrier a povestit faptul că recent a avut un vis, Mihai Constantinescu i s-a arătat și i-a transmis un mesaj care a reușit să liniștească toate grijile din inima ei. Mai exact, a asigurat-o că îi este bine și că nu trebuie să mai fie supărată.

„Nu visez foarte des, dar atunci când am visat, scurt și bine. Vesel cum era el de obicei. Mi-a spus că el este bine și că este bine că a plecat. Mi-a spus că el e bine și să nu mai fiu supărată. Aveam nevoie de confirmare ca să știu că este bine. Îmi este cumplit de dor și când îl visez, mă simt mai bine”, a spus Simona Secrier, la o emisiune TV.

„Îi plăcea să fiu veselă, să mă bucur de viață. Am învățat de al să iubesc mai mult natura, oamenii, animalele. Au fost și oameni care m-au dezamăgit. Așa sunt oamenii, așa suntem toți, avem și părți bune și părți rele. Ce îi plăcea la mine, nu știu… El îmi spunea că sunt îngerașul lui și că el este liniștit cu mine. Nu știu, poate liniștea mea. Ne completam foarte bine. El era mai agitat, eu sunt mai liniștită”, a mai spus Simona Secrier.

Cum a fost momentul in care Mihai Constantinescu a murit

„Toate asistentele erau cu șervețele la ochi și plângeau, era jale lângă Mihai, pe lângă pat, nu mai știam ce să facem. La un moment dat ni s-a părut că respiră, Simona a zis că nu e mort…groaznic, mi-a rămas o imagine tristă, dar am avut onoarea să-l cunosc. Mi-a spus că vrea să îl cunun, că vrea să o ducă pe Simona la altar.

Nu mă gândeam vreodată că o să am cinstea și onoarea să le pun cununiile pe cap. Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă, e un om deosebit. Simona a avut a doua casă la spital, a stat ore întregi. Am pierdut un om deosebit! Toate melodiile lui au fost de dragoste, de flori, de copii, avea o blândețe”, a spus Marilena Adam.

Articolul Simona Secrier l-a visat pe Mihai Constantinescu: „Mi-a spus că este bine că a plecat” apare prima dată în Ciao.ro.