Simona Halep, probleme de sănătate! Sportiva a făcut primele declaraţii despre perioada dificilă cu care se confruntă

0
313

Simona Halep a fost nevoită să se retragă din turneul de la Roma după ce a suferit o accidentare la picior în meciul cu Angelique Kerber în turul doi. Celebra sportivă a făcut primele declaraţii despre starea sa de sănătate.

Fanii Simonei Halep au fost îngrijoraţi după ce campioana României s-a accidentat destul de rău la unul dintre meciurile de la Roma. Sportiva a făcut câteva investigaţii rapide, iar medicii au sfătuit-o să ia o pauză pentru ca problemele sale să nu se agraveze.

„După un RMN aici, la Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. Voi zbura acasă astăzi şi voi începe recuperarea în piscină şi sala de gimnastică de luni. Rămân pozitivă şi voi face tot ce pot pentru a-mi accelera întoarcerea”, transmite pe siteul său Simona Halep.

„În acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt dezamăgită să închei turneul la Roma aşa, dar voi face tot ce pot pentru a avea mă recupera după accidentare şi să mă întorc cât mai curând posibil. Mulţumesc mult pentru sprijin şi vă voi ţine la curent cu progresele mele”, a mai anunţat Halep.

Simona Halep, atacată de o mare sportivă a României

Un atac neaşteptat la adresa Simonei a fost lansat în urmă cu câteva luni de Beatrice Câşlaru pe reţelele de socializare.

„Cine vrea ea să fie? Cum se face că are tupeul să pretindă asta, când ar fi fair-play întâi să câștige medalie și apoi, peste 3 ani, să ceară steagul!!! Sau, hai să îi dăm steagul dacă ne aduce aurul olimpic!”, a scris Câşlaru.

Sportiva a primit un răspuns, în care i s-a amintit că nici Roger Federer nu avea medalie olimpică în 2004 când a purtat steagul Elveţiei.

„Eu nu voi uita când doamna Lipă a purtat drapelul la Olimpiadă. Nu a comentat nimeni! Că nu te poți egala cu palmaresul lor, al campionilor! Pe mine Halep nu mă convinge deloc că merită să poarte drapelul!”a comentat aceasta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Simona Halep, probleme de sănătate! Sportiva a făcut primele declaraţii despre perioada dificilă cu care se confruntă apare prima dată în Ciao.ro.