Sfaturi importante de la un tânăr vindecat de coronavirus! Ce le recomandă bărbatul românilor, chiar înainte de relaxarea restricțiilor: ”Am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul”

0
131

Un tânăr din Cluj Napoca, infectat cu noul coronavirus a transmis câteva sfaturi importante pentru români, înainte de relaxarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus. Bărbatul s-a vindecat cu greu de infecţia cu COVID-19 şi povesteşte pe reţelele de socializare calvarul prin care a trecut.

Andrei Balint este un tânăr din Cluj care a stat 28 de zile în spital pentru a se vindeca de noul coronavirus. Tânărul a contactat virusul la începutul lunii aprilie, atunci când a avut și primele simptome speficice coronavirusului.

Pe data de 17 aprilie, Andrei a suferit o pneumonie severă, iar după trei zile a început procedura de respirație și balon cu oxigen.

Andrei a început să îşi revină abia după o luptă grea cu virusul care a durat mai bine de două săptămâni. După zece teste efectuate pentru coronavirus, rezultatul a ieșit negativ, iar clujeanul a putut să se întoarcă acasă.

După ce calvarul a trecut, tânărul le-a oferit tuturor celor care îl urmăresc în mediul online un sfat important, mai ales că în acestî perioadă măsurile de siguranţă se vor relaxa.

”Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți. Vă spun asta pentru că am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta. 

Mulțumesc personalului medical care m-a tratat şi care a dat dovadă de foarte multă empatie pe perioada spitalizării. Aveți grijă de voi şi de cei dragi”, mesajul pe care Andrei Balint l-a trimis tuturor românilor.

În două zile este 15 mai.Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți. Vă spun asta…

Publicată de Andrei Balint pe Miercuri, 13 mai 2020

Articolul Sfaturi importante de la un tânăr vindecat de coronavirus! Ce le recomandă bărbatul românilor, chiar înainte de relaxarea restricțiilor: ”Am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul” apare prima dată în Ciao.ro.