Selly și boss-ul de la Global, întâlnire de gradul zero! Cel mai popular influencer din România pregătește un mare ”tun”?

0
160

Selly este mai ceva ca prințul din poveste. Puștiul care, dacă stăm bine să ne gândim, nu mai este chiar atât de puști, devine tot mai influent de la o zi la alta.

Deștept, carismatic, și cu simț pe subiecte care ar face audiență, Selly a reușit de-a lungul timpului să câștige încrederea mai multor „bossi”. Printre ei, cel mai mare boss de la Global, Lucian Ștefan, manager și co-fondatorul companiei care-i apără interesele de influencer. Atât de mult l-a câștigat, că iată-i acum cum ies pe la mese de restaurant unde, cel mai probabil, pun la cale afaceri mari.

Fix așa i-au surprins recent paparazzi CIAO.RO. Cei doi afaceriști, am putea spune, și-au pus un meeting într-unul dintre restaurantele de fițe din zona bună a Bucureștilor. Amândoi păreau destul de familiarizați cu subiectele discutate, vibe-ul era unul foarte bun, iar  Selly părea să fie doar un zâmbet. Nici urmă de îngrijorare pe fața lui, chiar dacă și-a lăsat mașina parcată nu tocmai corespunzător în fața localului.

Revenind la situație… Este îmbucurător să descoperim că Lucian Ștefan, un adevărat vizionar atunci când vine vorba despre business-urile în new media, și-a ales ca și sfătuitor atât de tânăr. Pe de altă parte, dacă ne amintim bine, aprecierile pe care Ștefan le nutrește pentru tânărul influencer există de ceva vreme deja.

”Selly a fost foarte dorit de Global. Era pe lista de next big stars din zona de online, nu e o întâmplare că e pe o poziție fruntașă. Pe lângă că e extrem de inteligent, are și o etică de muncă foarte ridicată. Cred că va fi printre cei mai influenți oameni din zona de media în următorii 30 de ani – dacă nu cel mai influent, cu siguranță în primii cinci”, povestea acum ceva timp Lucian Ștefan.

Articolul Selly și boss-ul de la Global, întâlnire de gradul zero! Cel mai popular influencer din România pregătește un mare ”tun”? apare prima dată în Ciao.ro.