Schimbare de situatie in cazul fetei pline de sange din Galati: Victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata

0
262
Schimbare de situatie in cazul fetei pline de sange din Galati. Fata gasita plina de sange pe strazile din Galati le-a spus angajatilor de la Serviciul de Ambulanta ca a fost violata.
„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înțeleg că ulterior fata și-a schimbat depoziția, nu este treaba noastră, ci a Poliției”, a spus directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, Mihai Polinschi.
Schimbare de situatie in cazul fetei pline de sange din Galati

„Baiatul a fost identificat, se pare că este vorba despre un minor de 14 ani din Galați. El urmează să fie audiat”, a spus si purtatorul de cuvânt al IPJ Galati, Gabriela Costin.
Protectia copilului are explicatii halucinante despre fata plina de sange ignorata de politistii din Galati
Apar noi detalii halucinante in cazul fetei care ar fi fost violata si batuta in Galati, iar apoi ignorata de politisti.  Tanarul cu care se presupune ca fata a intretinut relatii sexuale este cautat de Politie si va avea dosarpenal pentru ca a intretinut relatii sexuale cu un minor.
Insa cei de la Directia Pentru Protectia Copilului nu isi asuma responsabilitatea pentru ca tanara a fost lasata nesupravegheata si sustin ca asta este procedura, mai exact ca fetele pot pleca pentru cateva ore din centrele de plasament daca au bilet de voie.
„O minoră dintr-un centru de plasament a plecat cu învoire în oraș, a ajuns la prietenul ei, unde au întreținut relații sexuale, a urmat acea hemoragie pentru care a fost intrenată și a fost operată. Cel mai important e ca este în afara oricarui pericol”, a declarat Ciprian Groza, director adjunct al DJPC Galati, conform Antena3.

Articolul Schimbare de situatie in cazul fetei pline de sange din Galati: „Victima le-a spus celor de pe salvare ca a fost violata” apare prima dată în Ciao.ro.