Scandalos! Seful Politiei din Caracal da vina pe Alexandra pentru tot: Ne-a indus in eroare ca a spus ca era o poarta rosie!

0
268
Seful Politiei din Caracal da vina pe Alexandra pentru tot! Chiar si la cateva zile dupa odioasa crima autoritatile nu reusesc sa-si dea seama cu ce au gresit si cum ar fi putut lucrurile sa functioneze diferit.
El a avut o interventie telefonica la Romania TV, acolo unde a vorbit despre cele intamplate si sustine ca fata i-a indus in eroare atunci cand le-a oferit informatia ca poarta casei este rosie. Declaratiile cinice au continuat atunci cand Nicolae Mirea a spus ca dupa ce a aflat ora la care a fost ucisa Alexandra, imediat dupa ce a sunat la 112, „oricum nu se mai putea face nimic”. Din cate se pare o alta mare problema in comunicarea dintre operatorii 112 si el a fost faptul ca nimeni nu i-ar fi spus numele cartierului din Caracal unde se afla Alexandra, desi chiar ea a spus cu exactitate unde se afla in Caracal.
„Nimeni nu a venit să îmi spună mie asta. Oamenii erau toți în teren și numai prin telefon am vorbit cu ei, eu nu m-am dus la nimeni și nu a venit nimeni la mine să îmi spună asta. I-am coordonat prin telefon. Nu, am vorbit cu agentul meu de la Investigații criminale, care i-a luat telefonul de la ureche (celuilalt polițist – n.r.) și a vorbit la telefon cu fata. Nu a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 kilometri distanță. (…) Prima dată când a sunat fata, am sunat pe numărul ăla și nu ne-a mai răspuns. Peste cam o jumătate de oră a sunat ea din nou. Nu știu dacă au sunat subordonații mei sau… atunci a apucat să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt niște câini. Dar ne-a indus în eroare cu o poartă roșie, care nu era la drum”, a spus Mirea, citat de Mediafax.

Seful Politiei din Caracal da vina pe Alexandra pentru tot!
„Când știu acuma tot, toate cercetările, rezultă clar că fata atunci când a vorbit cu noi cred că atunci a fost surprinsă la telefon și de atunci până am identificat noi locul, la 1.30 – 2 noaptea, când a venit DOS-ul și ne-a spus „Asta e”, nu ne mai supărăm că nu am intrat la 3 sau la…. Durerea e atat de mare încât vă dați seama, oricum nu mai puteam face…. Atunci nu aveam de unde să știm, dar acum știm. Îmi pare foarte rău că nu am putut face nimic pentru copilul ăsta”, a completat Mirea in interventia telefonica.
Tot in urma anchetei a reiesit faptul ca politistul cu care a vorbit Alexandra la 112 a avut cu ea o atitudine refractara si un dialog in care nu i-a pus intrebari exacte din care sa afle locatia ei si nici nu i-a dat sfaturi de siguranta si despre ce ar fi putut sa faca pentru a mai castiga timp. Viorel Florescu este numele politistului care a discutat cu fata si care a socat pe toata lumea atunci cand i-a spus sa nu mai tina linia ocupata.

Articolul Scandalos! Seful Politiei din Caracal da vina pe Alexandra pentru tot: „Ne-a indus in eroare ca a spus ca era o poarta rosie!” apare prima dată în Ciao.ro.