S-a dat start la pariat! Ce nume va purta fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle

0
261

Vă vine să credeți sau nu, dar s-a dat startul pariurilor pentru numele pe care îl va purta fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle!

Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă acum cel de-al doilea copil. Ducii de Sussex au anunțat faptul că vor deveni părinți de fetiță! Admiratorii cuplului au început deja să pună pariu pe diferite nume potențiale pe care ar putea să le poarte micuța cuplului regal. Astfel că, unul dintre nume ar putea să fie Philippa, un nume – omagiu adus regretatului prinț Philip, care a murit recent. Pe de altă parte, un alt nume pe care ar putea să îl poarte copilul ar putea fi Lilly, care vine de la numele Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Un alt nume ar putea fi Alice, spun pariorii, după cum se numea mama prințului Philip, dar și una dintre fiicele reginei Victoria, arată Spynews.

Cum vrea să nască Meghan Markle cel de-al doilea copil

Meghan Markle și-ar fi exprimat dorința de a naște cel de-al doilea copil acasă, în confortul propriu. Ea și Prințul Harry locuiesc în vila din Montecito, locuință pe care au achiziționat-o în urmă cu două luni de zile, atunci când Ducii de Sussex au decis să se stabilească în America, arată Verdict.

Nu e prima oară când Ducesa de Sussex își dorește să nască acasă. Și pe micuțul Archie și-ar fi dorit să îl nască acasă, însă acest lucru nu a fost posibil. Meghan Markle ar fi dorit să îl aducă pe lume la Frogmore Cottage din Regatul Unit: ”Planul lui Meghan era să îl nască acasă pe Archie, dar știți ce se spune despre planurile bine stabilite”.

„În cele din urmă, medicii au sfătuit-o să meargă la spital și tot ceea ce ea și-a dorit a fost ca Archie să vină pe lume în siguranță. Însă, acum are o casă superbă în California și este cel mai frumos loc unde ar putea să își aducă pe lume fetița”, au adăugat sursele.

Sursă foto: capturi video youtube

Articolul S-a dat start la pariat! Ce nume va purta fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle apare prima dată în Ciao.ro.