Roxana Nemeș a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în carieră! Ce a fost nevoită să facă artista pentru a ajunge cunoscută

0
161

Roxana Nemeș a devenit cunoscută încă de la vârsta de 18 ani, iar de atunci cariera sa este în plină ascensiune. Artista a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor în tot acest timp, însă nu a putut renunța niciodată la visul său.

Cei care au remarcat-o cu adevărat pe frumoasa blondină, au fost cei de la trupa Activ, care au propulsat-o practic în lumea artistică: “Din clasa I m-am inscris la balet. Am urmat cursurile timp de sapte ani, pana in clasa a VIII-a. Apoi m-am lasat si am facut mai multe dansuri, am participat la diverse concursuri de Miss, am fost la scoli de manechine si fotomodele.

Mi-am facut niste relatii in Bucuresti. Anul trecut am aparut in videoclipul piesei “Lucruri simple”, interpretata de formatia Activ”spunea Roxana, într-un interviu din 2008.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva blondina a dezvăluit faptul că drumul ei în industria muzicală din România nu a fost deloc unul ușor.

”Nu am avut un drum ușor, chiar dacă unii spun asta. Au fost perioade foarte grele în cariera mea, au fost doi, trei ani în care mi s-au închis toate ușile. Primul moment greu a fost în adolescență, când nu reușeam să pătrund în această industrie, chiar dacă eu credeam foarte mult în mine. Însă cel mai greu a fost să reiau cariera când deja aveam un nume.

În viață există momente când trebuie să o iei de la zero, dar asta nu m-a speriat. A fost greu să conving oamenii să creadă din nou în mine, să creadă că sunt aceeași Roxana Nemeș. Am muncit, și oamenii au observat că sunt serioasă, îmi văd de treabă. Nu regret nimic. Dacă aș lua-o de la zero, poate că aș avea mai multă răbdare”, a declarat Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș, implicată într-un scandal sexual

Din cauza imaginii sale, Roxana Nemeș a fost implicată și în scandaluri. În urmă cu mai mulți ani, vedeta a fost filmată în timpul unei partide de sex, iar imaginile au fost făcute publice pe internet.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, povestea Roxana Nemeş, în urmă cu patru ani.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Roxana Nemeș a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în carieră! Ce a fost nevoită să facă artista pentru a ajunge cunoscută apare prima dată în Ciao.ro.