Roxana iese la ”atac”! Ce spune despre Liviu Guță: ”Sunt niște probleme de sănătate la el care îl împiedică să facă copii”

0
163

Liviu Guță și Roxana divorțează. După ce s-a aflat că relația lor nu mai merge, cei doi au făcut mărturisiri publice, într-o emisiune de televiziune, invocând și motivele pentru care au ales să se separe.

Roxana, cea care i-a fost alături un an și trei luni lui Liviu Guță, a rupt tăcerea și a vorbit printr-un apel video, în cadrul emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, despre relația lor. Bruneta a mărturisit care sunt motivele pentru care au ales să se separe și să meargă la notar pentru a rupe certificatul de căsătorie.

”Nu i-am interzis niciodată să-și vadă copiii. Eu nu puteam să-i spun să nu mai vorbească cu copiii sau să-i reproșez că le cumpără copiilor lucruri. E adevărat că m-am supărat pentru că noi voiam să facem copil. Sunt niște probleme de sănătate la el care îl împiedică să facă copii. Nu a făcut nimic pentru asta, că el are deja doi copii”, a declarat Roxana, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

”Da, am fost agresivă verbal! Dar și el căuta ceartă din orice! Problema nu e la mine, e la el. Gelozii? Păi, eu mergeam la cumpărături și-mi zicea că stau prea mult. Am greșit amândoi! El se contrazice cu multe chestii! Să vii acum să spui că nu te-am lăsat să-ți vezi copiii. Nu a fost de cinci ori plecat! O dată ne-am certat tare când el a plecat la mama lui la Brașov. Am fost la psiholog din cauza lui. El a refuzat să vină cu mine. Eu am crezut că greșesc. El nu știe să iubească. Nu mai e rost de împăcare între noi”, a mai spus Roxana.

De ce Liviu Guță și cea de-a doua soție divorțează

Liviu Guță a mărturisit care este motivul pentru care el și Roxana divorțează, după un an de mariaj.

”Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a spus Liviu Guță.

Sursă foto: capturi video Youtube

Articolul Roxana iese la ”atac”! Ce spune despre Liviu Guță: ”Sunt niște probleme de sănătate la el care îl împiedică să facă copii” apare prima dată în Ciao.ro.