Robert De Niro isi da in judecata o fosta angajata! Motivul este ireal!

0
231
Robert De Niro proces . Compania Canal Productions o acuză pe Chase Robinson că a cheltuit sume exorbitante în hoteluri şi restaurante şi că s-a folosit de milioanele de mile acumulate de Robert De Niro în deplasările sale cu avionul, potrivit revistei Variety.

Robert De Niro proces cu o angajata
Potrivit plângerii depuse sâmbătă la tribunal, Robinson a fost angajată în 2008 de actor şi promovată în postul de vicepreşedinte de producţie şi finanţe a companiei, astfel încât salariul său anual în 2019 ajunsese la 300.000 de dolari.
Acuzata a renunţat la post în aprilie în urma suspiciunilor de sabotaj împotriva companiei, potrivit documentelor depuse la tribunal în care se arată, de asemenea, că Robinson rareori venea la birou şi că petrecea „cantităţi astronomice de timp” urmărind seriale pe Netflix în orele de program.
Astfel, timp de patru zile în ianuarie fosta angajată a văzut în total 55 de episoade din serialul de comedie ‘Friends’ şi a comandat mâncăruri scumpe la restaurant, pe care le-a plătit cu cărţi de credit ale companiei.
În plângere se arată că fost angajată a cheltuit fără autorizaţie peste 21.000 de dolari la restaurante şi supermarketuri şi 32.000 de dolari pentru taxi-uri şi călătorii cu Uber.

Articolul Robert De Niro isi da in judecata o fosta angajata! Motivul este ireal! apare prima dată în Ciao.ro.