Renaste speranta pentru familia Luizei. Un nou mesaj pe Whastapp de pe telefonul fetei, la ora 02:20

0
263
Bunicul Luizei Melencu declaratii. ”Înainte primeam mesaj de la ea cu -Acum pot fi contactată-, în urmă cu o lună acest mesaj a dispărut. Am primit la 02:20 un mesaj de pe telefonul Luizei un mesaj cu -acum pot fi contactată-, am sunat acolo și am impresia că telefonul Luizei e la cineva”, a spus bunicul Luizei.

Bunicul Luizei Melencu declaratii. Mama Luizei, reacție după ce raportul INML a fost publicat în cazul crimelor din Caracal:
Mama Luizei Melencu a reacționat după comunicatul DIICOT privind testul ADN al oaselor găsite în padure.
”Refuz să cred că Luiza este moartă. Sunt niște aberații. Încearcă să ne ducă de nas. Probabil cred că suntem copii. Copilul mi l-au luat viu, întreg, mie nu îmi arată un dinte sau un os. Eu dacă vreau să o îngrop creștinește, vreau dovezi clare. Vrem adevărul. Vor să o declare moartă pentru a închide cazul.” a spus mama Luizei Melencu,  conform antena3.ro

DIICOT a informat miercuri, 14 august, că fragmentele osoase găsite lângă o pădure din Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceşanu, ci provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani, potrivit raportului de expertiză medico-legală antropologică înaintat de INML către DIICOT.

Articolul Renaste speranta pentru familia Luizei. Un nou mesaj pe Whastapp de pe telefonul fetei, la ora 02:20 apare prima dată în Ciao.ro.