Promisiunea facuta de unchiul Alexandrei Macesanu, la scurt timp dupa ce a aflat ca fata a fost ucisa de Dinca

0
255
Din pacate, fata de 15 ani a fost ucisa cu multa brutalitate de catre Gheorghe Dinca. Criminalul de la Caracal i-a infuriat pe oameni, iar pe strada sa erau duminica sute de persoane. Unchiul Alexandrei Macesanu a facut o promisiune, la scurt timp de la aflarea vestii cumplite.
Alexandru Cumpanasu, care este si presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei, dar si ruda cu victima criminalului de la Caracal, a facut o declaratie dura. Dupa ce Gheorghe Dinca si-a recunoscut faptele cumplite, barbatul a promis ca va lupta pentru a indeparta coruptia din sistemul romanesc.
S-au gasit noi probe ce-l incrimineaza pe Gheorghe Dinca
Ce spune unchiul Alexandrei Macesanu

„Nu există confirmarea ADN, dar recunoaşterea faptelor de acest nenorocit, duce spre conturarea uciderii Alexandrei. Va fi o luptă pe care o voi duce duce singur sau cu oricine pentru a târâi pe jos toţi şefii de inspectorate, toţi procurorii, judecătorii, STS, de a investiga în fiecare judeţ câţi nermernici mai sunt de a reforma sistemul. Bănuiam că s-a întâmplat acest lucru şi nu mă mulţumeşte că a recunoscut crimele şi va fi pedepsit”, a declarat unchiul Alexandrei, potrivit mediafax.ro.
Principalul suspect in acest caz este Gheorghe Dinca. El a recunoscut ambele crime pe care le-a comis, atat in cazul Alexandrei, cat si in cel al Luizei. Vestea socanta a venit din partea avocatului din oficiu al barbatului. Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime: „Da, este adevarat”
„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie”, a spus Bogdan Alexandru, avocatul lui Dinca.

Articolul Promisiunea facuta de unchiul Alexandrei Macesanu, la scurt timp dupa ce a aflat ca fata a fost ucisa de Dinca apare prima dată în Ciao.ro.