Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița

0
68

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, şi soţia sa Alina-Maria şi-au botezat fetiţa la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

Atât Nicolae al României şi soţia sa, cât şi naşii micuţei Maria-Alexandra au venit îmbrăcaţi în costume populare. Slujba de creştinare a fost condusă de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, cu care Nicolae al României are o relaţie specială de prietenie. Slujba a început după prânz şi a ţinut aproape o oră, iar la fericitul eveniment au fost prezente doar câteva persoane apropiate familiei, scrie adevarul.ro.

Alina-Maria, soţia lui Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a născut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05, la Spitalul Polizu din Capitală.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, anunţase încă din 1 iunie 2020 că va deveni tată, spunând atunci că soţia sa, Alina-Maria, este însărcinată şi va naşte în luna noiembrie. Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder acum mai bine de doi ani, pe 30 septembrie 2018, la Biserica Sfântul Ilie, din Sinaia, judeţul Prahova, iar la nuntă au participat 200 de invitaţi.

Cine e Nicholae Medforth-Mills

Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani.

În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care i-a retras nepotului său Nicolae titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”, fiind exclus din linia de succesiune la Coroana României.

Sursa foto: Captura Video Facebook

Articolul Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița apare prima dată în Ciao.ro.