Primele imagini cu cautarile scafandrilor, in cazul Alexandrei. Ce s-ar putea gasi in lacul de langa locuinta lui

0
279
Au aparut deja primele imagini cu cautarile scafandrilor! Cercetarile in cazul disparitiei si presupusei morti a adolescentei din Caracal continua. Autoritatile au intervenit in zona din apropierea locuintei mecanicului auto.
Lacul din apropierea locului unde a stat Gheorghe Dinca a fost impanzit de autoritati, in aceasta sambatata. Scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt au fost solicitati la fata locului si au intervenit de indata. Surse din cadrul politiei au admis ca sunt cautate probe, posibile bucati de cadavre, ce ar fi putut fi aruncate in lacul respectiv.
Primele imagini cu cautarile scafandrilor
Principalul suspect este Gheorghe Dinca, un mecanic auto din Caracal. El ar fi sechestrat-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, in locuinta sa, dupa care ar fi ucis-o cu multa bestialitate. Scafandrii au fost chemati sambata dimineata. Se pare ca oamenii legii cauta acum dovezile care ar putea sta ascunse pe fundul apei. Este vorba despre mai multe crime, noteaza mediafax.ro.

Pe numele barbatului de 66 de ani au fost intemeiate acuzatii pentru viol si sechestrare de persoane, dar nu si pentru crima! In casa mecanicului auto au fost gasite resturi umane, dar si bijuterii ce apartineau fetei de 15 ani. Alexandra Macesanu a fost data disparuta miercuri.
In dimineata de joi, la ora 11:00, Alexandra a reusit sa sune de trei ori la 112 si sa ceara ajutorul autoritatilor. Adolescenta a anuntat ca a fost violata si sechestrata, insa autoritatile nu au reusit sa gaseasca locatia, nici sa intervina la timp pentru a putea sa o salveze.
Ultimele cuvinte ale tinerei sunt sfasietoare. Ea a spus doar „vine, vine”, dupa care apelul s-a intrerupt brusc. Acest lucru a fost confirmat si de seful Politiei Romane, Ioan Buda. Acesta a fost demis seara trecuta din pricina modului defectuos in care s-a actionat la Caracal.
Cine este Gheorghe Dinca?
Din primele cercetari la fata locului barbatul este cunoscut drept George „Popicu” si toate indiciile il arata pe el ca fiind autorul unor crime groaznice. Are 66 de ani si locuieste sigur in Caracal dupa ce familia lui, sotia si copiii fiind plecati la munca in strainatate. Este pensionar si vecinii stiu ca se ocupa cu micul comert prin targurile din oras si prin localitatile vecine.
Politistii au descins vineri dimineata la o locuinta din municipiul Caracal, in dosarul deschis in urma disparitiei adolescentei Alexandra Maceseanu. La adresa perchezitionata s-ar fi gasit, intr-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care politistii vor sa afle daca sunt umane si daca ar apartine celor doua fete disparute.

Articolul Primele imagini cu cautarile scafandrilor, in cazul Alexandrei. Ce s-ar putea gasi in lacul de langa locuinta lui apare prima dată în Ciao.ro.