Politistul cu care a vorbit Alexandra la telefon: Fata plangea la telefon. A spus ca este in cartierul Bold, nu stiam ce este, am intrebat-o in ce judet!

0
247
Politistul cu care a vorbit Alexandra la telefon: „Fata plangea la telefon”. Viorel Florescu este numele politistului cu care a vorbit Alexandra pentru ultima data in viata ei iar o parte din dialog a ajuns public iar agentul este acum anchetat.
In apararea lui agentul de politie sustine ca nu a avut o atitudine refractara asa cum mentioneaza raportul MAI mai ales ca fata plangea la telefon. Alexandra i-ar fi spus ca este in cartierul Bold din Caracal, dar el nu stia ce este acest cartier si a pus intrebari suplimentare. Scuza lui este ca el era la dispeceratul judetean al judetului Olt si nu avea de unde sa stie bine zona Caracalului. Politistul a intrat telefonic aseara la Romania TV acolo unde a discutat cu invitatii despre ultimul dialog pe care l-a avut cu Alexandra. El sustine ca nu a gresit absolut nimic si ca a respectat toate protocoalele impuse de institutie pentru o astfel de situatie.
„Din contră, i-am spus de nenumărate ori să stea liniștită că ajunge un echipaj de poliție acolo, la ea. (…) Am întrebat-o cum a ajuns acolo sau cum se află în zona respectivă. Noi, de la dispecerat, nu cunoaștem zona Caracalului. (…) Nu cunoaștem cum a zis ea: . Nu știam ce e acela Bold, de aia îmi aduc aminte că am întrebat-o: . Și atunci ea a zis: și mi-a citit de pe ea, numele, ce scria acolo”, a declarat Vasilică Florescu, la Romania TV.
Politistul cu care a vorbit Alexandra la telefon: „Fata plangea la telefon”
„I-am zis că polițiștii probabil sunt pe drum, i-am zis să se liniștească în continuare. A trecut prin foarte multe probleme, că e răpită și viol și mi-a mai spus că este și bătută. (…) Cunoaștem vocea omului, nu sunt de ieri, de azi. Nu am avut intentie sa nu iau in serios apelul fetei. Nu mă simt vinovat la treaba asta decât poate că… Am conlucrat cu cei de la judiciar, ne-am uitat pe hartă, ce activități au desfășurat cei de la Caracal”, a mai susținut polițistul care a stat de vorbă cu Alexandra, după ce aceasta a sunat de 3 ori din locuința lui Gheorghe Dincă, anunțând că a fost sechestrată.
Iată mai jos dialogul dintre polițist și Alexandra:
Polițist: Hai, ce vrei?
Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat.
Polițist: Unde ești, mă?
Alexandra: În Caracal, în Caracal!
Polițist: În Caracal, unde?
Alexandra: În Caracal…
Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.
Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Un alt aspect foarte important care reiese din ancheta MAI referitoare la acest caz este ca Viorel Florescu a asteptat o ora de la discutia cu Alexandra ca sa deschida aplicatia de localizare. El a sunat la STS sa intrebe cum se face localizarea pentru ca nu stia. Aceasta conversatie a durat mai bine de 10 minute.

Articolul Politistul cu care a vorbit Alexandra la telefon: „Fata plangea la telefon. A spus ca este in cartierul Bold, nu stiam ce este, am intrebat-o in ce judet!” apare prima dată în Ciao.ro.