Politist judiciar despre criminalul din Caracal! Este posibil să fie un tip cu un comportament deviant, pe fond sexual. Putem avea de-a face cu un Ted Bundy de Rom

0
295
Criminalul din Caracal, „un comportament deviant, pe fond sexual”! Crima care a ingrozit Romania da mari baitai de cap si anchetatorilor carora inca nu le vine sa creada cruzimea cu care cele doua adolescene au fost rapite si ucise de un barbat din Caracal.
Politia a reusit sa-l gaseasca pe barbat dupa ce Alexandra Maceseanu, o adolescenta de 15 ani din localitatea Dobrosloveni a fost rapita dar a reusit sa-si recupereze telefonul de la atacator si le-a dat indicatii politistilor referitoare la locatia unde se afla. Tânăra a plecat din satul natal spre Caracal, pe o distanţă de 8 kilometri, cu o maşină de ocazie, în dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie. Din cate se pare fata a reusit sa isi recupereze telefonul si sa sune la 112 si sa vorbeasca timp de 20 de minute cu oamenii legii ieri dimineata la ora 11:00. Adolescenta le-a oferit mai multe indicii politstilor care din pacate nu au mai gasit-o in timp util.
Intr-un final politistii au descins la adresa corecta unde au gasit mai multe haine si bijuterii care apartineau adolescentelor. Barbatul de 65 de ani, George „Popicu” nu a recunoscut ca ar avea vreo legatura cu ele. Adevaratele descoperiri socante ale criminalistilor au fost cateva zeci de fragmente osoase si cativa saci cu carne in frigider despre care tind sa creada ca este umana.

Criminalul din Caracal, „un comportament deviant, pe fond sexual”!
„Este cam devreme să putem trage concluzii, dar în mod evident este vorba de un caz tragic, se pare că este vorba de două, sau trei victime. Într-o astfel de fază, informațiile sunt contradictorii. De acum încolo începe munca polițienească, de acum încolo vor începe niște investigații de tehnică criminalistică pentru identificarea cadavrelor”, a declarat pentru MEDIAFAX, Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară.
„Este prea devreme să facem profilul criminalului și să tragem concluzii despre criminal. Este posibil să fie un tip cu un comportament deviant, pe fond sexual. Putem avea de-a face cu un Ted Bundy de România. Nu putem exclude niciun fel de varinată în acest moment”, mai spune fostul polițist.

Articolul Politist judiciar despre criminalul din Caracal! „Este posibil să fie un tip cu un comportament deviant, pe fond sexual. Putem avea de-a face cu un Ted Bundy de România” apare prima dată în Ciao.ro.