Politia Romana a esuat! A deschis aplicatia de localizare a apelului Alexandrei la o ora dupa ce tanara a sunat de urgenta

0
256
Politia Romana a esuat! Prim-adjunctul STS, general de brigada Sorin Balan, a declarat, luni, la audierile din Comisia pentru aparare a Camerei Deputatilor, ca Politia a deschis dupa mai bine de o ora aplicatia de localizare a apelului pe care Alexandra l-a facut la 112.
Politia Romana a esuat

„Accesarea informaţiilor de localizare au fost disponibile în sistem de la primul apel – 11,05 – iar deschiderea aplicaţiei de localizare pentru prima dată la operatorul de la poliţie s-a realizat la 12,08.
Au fost solicitări ale operatorului de la poliţie de a asigura sprijin privind utilizarea aplicaţiei de vizualizare a proiecţiei informaţiilor, ceea ce s-a şi realizat, (…) ultimul (sprijin – n.r.) fiind la 12,32″, a spus Sorin Balan, potrivit g4media.ro.
Se pare ca serviciul nu a furnizat cele trei adrese gresite catre Politie, deoarece in cazul apelurilor initiate de pe un telefon mobil, informatia este grafica.
„Noi nu furnizăm adrese poştale pentru agenţiile specializate de intervenţie decât în situaţiile în care apelul la 112 este realizat de pe un telefon fix. Noi nu am furnizat cele trei adrese. Nici nu putem.
Vreau să vă informez că informaţia de localizare preluată de la operatorii de telefonie mobilă este afişată într-un format grafic atât la operatorul STS, cât şi la toate celelalte agenţii, inclusiv la Poliţie. Nu am furnizat adrese”, a mai afirmat acesta la Comisia pentru aparare.
Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei. Criminalul ar putea scapa datorita noii dovezi

A iesit la iveala o noua informatie cu privire la criminalul din Caracal, care ar putea da peste cap toata ancheta. Conform unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de multe ori la psihiatrie.

„În urma investigațiilor realizate de Gazeta Oltului, Dincă Gheorghe, omul ce a îngrozit o lume întragă cu faptele sale, a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului, sindromul de dependență.
Acesta a fost internat în următoarele date: 30 Ianuarie 2009; 2 Aprilie 2009; 3 Iulie 2009; 3 Septembrie 2009; 3 Decembrie 2009; 11 Februarie 2010; 15 Aprilie 2010; 16 Septembrie 2010.”
Astfel ca nu este exclus ca Gheorghe Dinca sa foloseasca aceste internari ca o portita de salvare, pentru a scapa de o condamnare.

Articolul Politia Romana a esuat! A deschis aplicatia de localizare a apelului Alexandrei la o ora dupa ce tanara a sunat de urgenta apare prima dată în Ciao.ro.