Paula Chirilă, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. De ce a ajuns artista de urgență pe mâinile medicilor

0
58

Paula Chirila a ajuns zilele trecute de urgență la spital! Vedeta a povestit, în cadrul unui interviu despre momentele dificile prin care a trecut. Artista a povestit că a avut nevoie de ajutorul medicilor din cauza unor dureri insuportabile.

Celebra blondină a trecut în urmă cu câteva zile prin clipe de groază. Vedeta a solicitat de urgență o ambulanță care să o ducă la cel mai apropiat spital după ce a resimțit dureri puternice de stomac și stări de vomă. Medicii i-au făcut analizele necesare, iar diagnosticul a fost: dispepsie ulceroasă.

Din informațiile pe care Paula Chirila le-a oferit, se pare că a ajuns la această boală din cauza consumului excesiv de mendicamente anti-inflamatorii pe care le lua pentru durerile cauzate de hernia de disc.

„Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a declarat Paula Chirilă, la o emisiune tv.

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit faptul că în urmă cu câteva luni s-a apucat de renovări în casă și a mutat singură mobila prin locuință. Din cauza greutății, vedeta s-a ales cu o afecțiune serioasă, iar durerile provocate de această boală sunt insuportabile.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca.

Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”a mai mărturisit vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Articolul Paula Chirilă, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. De ce a ajuns artista de urgență pe mâinile medicilor apare prima dată în Ciao.ro.