O populara vedeta YouTube, disparuta de 9 zile. Afirmatiile contradictorii ale iubitului

0
215
Vedeta YouTube disparuta. Fata de 22 de ani a disparut din orasul natal, situat in apropiere de Londra, in 31 iulie. Disparitia sa a fost semnalata si pe site-ul politiei din Haringey, scrie Metro.
Vedeta YouTube disparuta. Afirmatiile contradictorii ale iubitului
„Ne puteți ajuta să o găsim pe Marina Joyce, care a dispărut? A fost văzută ultima oară pe 31 iulie și a fost dată dispărută pe 7 august”, a transmis politia.
Imediat, fanii tinerei au reactionat pe retelele de socializare. Pe de alta parte, Brandon Mehmed, iubitul fetei, sustine ca aceasta ar fi in siguranta.
„Este o postare temporară pentru toți cei îngrijorați pentru Marina. Ne ocupăm de asta cu profesionalism. Nu vă îngrijorați pentru ea, e bine. E în siguranță, aveți cuvântul meu”, a transmis el, subliniind ca nu poate da mai multe informatii.

Contactati de The Sun, reprezentantii politiei au precizat ca nu au inca informatii despre locul in care se afla tanara.
Marina este urmarita de 2,1 milioane persoane pe YouTube. Ultima data, ea a incarcat un filmulet pe YouTube in 21 iunie. De atunci, fanii nu au mai auzit nimic despre ea.

Articolul O populara vedeta YouTube, disparuta de 9 zile. Afirmatiile contradictorii ale iubitului apare prima dată în Ciao.ro.