O noua situatie suspecta! Proprietarul masinii albastre care l-a ajutat pe Gheorghe Dinca ar fi incercat sa vanda duba pe internet la 2 zile de la arestarea criminalului!

0
247
Proprietarul masinii albastre ar fi incercat sa vanda duba! Suspiciunile planeaza in continuare pe mai multe persoane despre care autoritatile cred ca ar fi implicate in crimele de la Caracal.
Chiar in aceste momente oamenii legii audiaza un martor cheie in cazul crimelor. Este vorba despre soferul dubei albastre cu care a fost vazut pe camerele din trafic Gheorghe Dinca. Chiar in ziua in care acesta a recunoscut ca a omorat-o pe Alexandra a fost vazut in masina cu veciunl sau in oras. Soferul masinii a mai fost audiat o data iar acum anchetatorii au revenit asupra sa pentru a verifica din nou detaliile. Ceea ce i-a alertat pe anchetatori este faptul ca vecinul lui Gheoghe Dinca s-a hotarat tocmai acum sa-si vanda masina.
Desi sunt vecini politistii incearca sa afle ce legatura are el cu suspectul de crima si motivul pentru care i-a imprumutat masina acestuia. Pe data de 27 iulie adica fix la 2 zile dupa ce Alexandra Macesanu ar fi fost omorata soferul a incerct sa vanda masina pe internet.

Proprietarul masinii albastre ar fi incercat sa vanda duba!
In continuare procurorii nu stiu care este exact firul evenimentelor si cum a decurs ziua rapirii si urmatoarea zi pana la uciderea sau disparitia Alexandrei. Din cate se pare anchetatorii nu exclud posibilitatea ca ea sa fie in viata in continuare si lista posibililor complici este deschisa.
O echipa de la Digi 24 a filmat de aproape masina si cu mai multe accente pe detalii incercand sa vada in interiorul ei si daca nu cumva vreuna dintre victime ar fi fost si ea transportata cu acest autovehicul. Starea masinii este una deplorabila de aici si suspiciunea anchetatorilor asupra proprietarului care s-a hotarat sa o vanda.

Articolul O noua situatie suspecta! Proprietarul masinii albastre care l-a ajutat pe Gheorghe Dinca ar fi incercat sa vanda duba pe internet la 2 zile de la arestarea criminalului! apare prima dată în Ciao.ro.