Ne așteaptă un cutremur devastator? Premonițiile unei celebre clarvăzătoare din România

0
15

O celebră prezicătoare mărturisește faptul că un cutremur devastator s-ar apropia. Cea care a prezis moartea mai multor personalități din România, dar și incendiul din Colectiv vine cu o nouă premoniție: un seism care va produce pagube uriașe.

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei o nouă premoniție, și anume faptul că un cutremur mare va avea loc și va produce în urma sa pagube destul de mari, materiale, dar și victime.

„În această dimineață, deși eram preocupată cu alte treburi prin casă, aud un glas care mă întreabă:

„Nu-i așa că ai prevăzut un Cutremur foarte mare? Ai prevăzut!

Apoi, văd o încăpere înspre Sud, posibil Sud – Est, unde la un birou stau două tinere de vorbă. Cea care ma întrebase era brunetă și cu părul lung și ondulat. Mă privește tristă în ochi, apoi îmi spune să privesc spre stânga sa, înspre Sud, clipa în care văd numai blocuri dărâmate, străzi cu munți de moloz. Era o adevărată și cumplită CATASTROFĂ !

Pe ici colea se mai vedea câte un bloc de locuințe în picioare sau câte un perete al blocului..

Un DEZASTRU !

Dragii mei, eu nu știu unde sau când anume va veni acest Cutremur foarte mare, datoria mea a fost să scriu în doar câteva minute ceea ce mi s-a grăit și mi s-a aratat. Voi reveni cu amănunte, dacă le voi avea la un moment dat, adică de Sus de la DUHUL CEL PREA SFÂNT!”, este mesajul transmis de clarvăzătoare, arată Cancan.

Sursă foto: pixabay

Articolul Ne așteaptă un cutremur devastator? Premonițiile unei celebre clarvăzătoare din România apare prima dată în Ciao.ro.