Mini-vacanta de Sfanta Maria! Guvernul a declarat si 16 august zi libera

0
257
Mini-vacanta de Sfanta Maria. Guvernul Romaniei a declarat ziua de 16 august ca zi libera. Totul in urma sedintei Executivului, care a avut loc in aceasta miercuri. Recuperarea noii zile libere se va face prin prelungirea timpilor de lucru, pana la finalul lunii august din 2019.
De noua zi libera nu se vor bucura insa si angajatii la stat care trebuie sa asigure permanenta, potrivit mediafax.ro.
Protest in Piata Victoriei: „Azi iesim pentru Alexandra”
Mini-vacanta de Sfanta Maria!

„La propunerea Ministerului Muncii și Justiției Sociale, Guvernul a aprobat stabilirea zilei de 16 august 2019 ca zi liberă. Așadar în ziua de 16 august 2019 angajații instituțiilor publice vor avea o zi liberă, iar aceștia iși vor prelungii corespunzător timpul de lucru până la data de 31.8.2019 privind planificărilor stabilite”, a declarat Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al Guvernului. Vestea a venit la finalul sedintei Executivului.
Purtatorul de cuvant a mai explicat si faptul ca recuperarea zilei de 16 august se va face prin prelungirea timpilor de lucru. Ceea ce se traduce prin faptul ca bugetarii vor trebui sa lucreze peste program, pentru a avea liber pe data de 16 august.
„Data de 15 este deja zi libera declarată prin lege și 16 cade vineri, 15 este joi și s-a luat deciza să fie declarată zi liberă”, a conchis Nelu Barbu. Nici magistratii care au termene stabilite pe data respectiva nu vor beneficia de ziua libera.

Articolul Mini-vacanta de Sfanta Maria! Guvernul a declarat si 16 august zi libera apare prima dată în Ciao.ro.