Martorul care schimba tot in cazul crimelor din Caracal! La 10:30 a bagat-o pe Alexandra in casa! A trecut pe langa mine si nu m-a salutat!

0
251
Martorul care schimba tot in cazul crimelor din Caracal! Un vecin care locuieste la doar cateva case de Gheorghe Dinca se pare ca a surprins exact momentul cand criminalul baga in curte masina in care era legata Alexandra.
Paul Mieila il stie pe Gheorghe Dinca de foarte multi ani si sunt vecini la doar cateva case distanta. Ceea ce i s-a parut suspect in ziua rapirii a fost ca Dinca nu l-a salutat deloc si parea foarte grabit, comportament total nespecific pentru el. In ziua rapirii Paul si sotia lui mergeau pe jos spre o inmormantare si au trecut prin fata casei lui Dinca exact in momentul cand el se pregatea sa bage masina in curte. Desi se cunosteau si in mod normal ar fi stat putin de vorba si s-ar fi salutat, cei doi barbati nici nu s-au bagat in seama unul pe altul.
„Îl cunosc, sau de fapt credeam că-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri împreună, mai ales din tinereţe. Eram nedespărţiţi. El a fost cel care, pe vremuri, m-a şi ajutat să mă şi angajez. Era un om bun şi săritor. Nu îmi amintesc să fie obsedat de femei. El s-a căsătorit din dragoste. Îşi iubea mult soţia. Când s-a apucat să facă acea construcţie din faţă, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o facă exact cum sunt casele în Vâlcea, cu design mai ciudat. Zicea că o face aşa pentru soţia lui. De aia arată aşa, dar să ştiţi că e din cărămidă”, povesteşte Paul Mieilă pentru Adevarul.ro

Martorul care schimba tot in cazul crimelor din Caracal!
„La ora 10,30, exact când noi am ajuns în faţa casei lui Dincă, l-am văzut şi pe el. A parcat maşina peste drum, a coborât, a traversat, a deschis porţile în grabă şi a intrat. A băgat urgent maşina în curte, era grăbit, nu agitat. A trecut pe lângă mine şi nici nu m-a salutat. La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. Acum ştiu sigur. Nimeni de la poliţie n-a venit să mă întrebe ceva. Mă duceam eu să le zic, dar v-am zis, mă deplasez foarte, foarte greu”, a mai declarat Paul Mieilă.
 

Articolul Martorul care schimba tot in cazul crimelor din Caracal! „La 10:30 a bagat-o pe Alexandra in casa! A trecut pe langa mine si nu m-a salutat!” apare prima dată în Ciao.ro.