Marcel Toader a apărut în visele fiului său. Ce i-a transmis acestuia: ”Am rămas blocat și…”

0
111

Maximilian Toader încă nu și-a revenit după moartea tatălui său. Fiul regretatului afacerist a vorbit în cadrul unui interviu recent despre momentele în care Marcel Toader i-a apărut în vise. 

La mai bine de un an de la moartea tatălui său, Maximilian Toader vorbește despre câteva experiențe paranormale pe care le-a avut de când părintele său s-a stins.

Tânărul explică faptul că de atunci a trecut printr-o o serie de momente destul de ciudate.

„ Ochestie foarte ciudată a fost în prima seară, când eram șocat. Mă uitam pe pereți și am simțit un vânt rece intrând în apartamentul meu. Și am rămas blocat și nu mi-am dat seama când au trecut 5 ore, din momentul în care am simțit fiorul, până când dimineață.

Nu mi-am dat seama. În noaptea în care a murit s-a întâmplat”, a povestit fiul regretatului afacerist.

Maximilian Toader, dezamăgit de prietenii tatălui său

Marcel Toader ar fi împlinit 58 de ani în data de 4 ianuarie anul acesta. Cu această ocazie fiul său a făcut declarații despre cel care i-a fost părinte într-un interviu pentru click.ro.

”4 ianuarie rămâne o dată tristă pentru mine. Era ziua tatălui meu, ar fi împlinit anul acesta 58 de ani. Din păcate, nu mai am pe cine să sărbătoresc. Am rămas doar cu amintirile. Mi-a rămas în suflet, l-am comemorat în suflet, pentru că nu am putut să fac nimic, nu am putut să mă deplasez la Constanța, care este carantinată din cauza pandemiei de coronavirus. Și nici nu am vrut să o expun pe bunica mea. Așa că anul acesta l-am comemorat în suflet, din păcate”, a declarat Maximilian Toader.

Maximilian Toader a mărturisit că adevărații prieteni nu l-au uitat pe tatăl său, Marcel Toader. 

”De către adevărații prieteni nu a fost uitat. Am primit mesaje pe 4 ianuarie, mă sună, vorbesc în continuare cu anumiți prieteni de-ai lui. Dar dacă stăm să analizăm câți prieteni, așa-ziși prieteni, între ghilimele, a avut, putem să spunem că da, a fost uitat”, a afirmat el.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Articolul Marcel Toader a apărut în visele fiului său. Ce i-a transmis acestuia: ”Am rămas blocat și…” apare prima dată în Ciao.ro.