Mama Luizei Melencu, prima reactie dupa ce au fost gasite oasele in padurea din Caracal: Am fost umiliti. Fata mea nu e moarta

0
267
Mama Luizei Melencu prima reactie. Mama Luizei a avut o primă reacție după ce s-au găsit oase într-o pădure din apropierea casei lui Gheorghe Dincă, despre care se spune că aparțin fetei.
Mama Luizei Melencu, prima reactie dupa ce au fost gasite oasele in padurea din Caracal: ‘Am fost umiliti. Fata mea nu e moarta’
‘Săptămâna trecută am vorbit ultima dată cu anchetatorii. Marți ne-au spus că Dincă a omorât fetele. Atunci au luat contact cu noi ultima dată. S-a găsit rucsacul, am fi vrut să mergem acolo să îl recunoaștem.
Despre oasele din pădure am aflat de la anchetatori. Sufletul meu spune că aș vrea să trăiască Luiza. Am fost umiliți. Am fost tratați cu indiferență’, a spus mama Luizei.
‘Trăim cu speranța că nu sunt oasele Luizei’, a spus bunicul fetei, scrie antena3.ro
‘Cred că Luiza mai trăiește. Fata mea, vreau să vină acasă. Nu cred că Luiza e moartă, că nu sunt oaselei ei. Sunt oase de animal. Nu pot să trăiesc fără ea. Nu știu cum să fac asta.’, a mărturisit bunica Luizei.
“De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani… de seamă cu tata. Jur că-l omor cu mâinile mele! Mi-a omorât copilul!”,  declara mama Luizei in urma cu o saptamana!
 
Incineratorul monstrului din Caracal. Vecinii, obisnuiti cu mirosul de fum
Surse din ancheta spun ca investigatorii au cel putin doi martori dintre vecini care au declarat ca au simtit miros puternic de fum in cursul dupa=amiezei de joi, 25 iulie, in jurul orelor 15:00 – 19:00. Vecinii respectivi spun ca au inchis geamurile caselor, fara sa incerce sa afle ce se intampla in curtea lui Dinca. Motivul a fost ca suspectul principal al crimei ardea zilnic materiale in curtea casei, iar vecinilor nu li s-a parut nimic neobisnuit.
Lesnic mai spune ca timpul necesar arderii unui cadavru de adolescent ar fi de 6-7 ore la o temperatura generata de un foc obisnuit. ‘Dacă se foloseşte petrol, combustia completă se reduce la un sfert din timpul normal. E posibil să fi folosit şi arzător, şi vaselină. El (n.r. – suspectul) ştia ce-nseamnă să facă o forjă, adică să topească un metal să ajungă la o anumită temperatură’, mai spune medicul, conform Adevarul.ro

Articolul Mama Luizei Melencu, prima reactie dupa ce au fost gasite oasele in padurea din Caracal: ‘Am fost umiliti. Fata mea nu e moarta’ apare prima dată în Ciao.ro.