Lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau la audieri! Ce se intampla cu criminalul din Caracal? VIDEO

0
246
Barbatul de 66 de ani, un fost mecanic auto, a fost dus la audieri si in aceasta seara. Lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau la audieri! Acuzat de crima, acesta pare sa fi cedat din pricina oboselii, dar si a varstei pe care o are.
Cel acuzat ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza a fost scos din sediul DIICOT Craiova, in seara de duminica, acolo unde era audiat. Se pare ca acestuia i s-ar fi facut rau. Din acest motiv, intreaga audiere a fost intrerupta si se va relua la ora 20:00. Gheorghe Dinca a fost dus in arest, acolo unde primeste ingrijiri medicale.
Lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau la audieri

Criminalul din Caracal si-a recunoscut faptele in fata oamenilor legii. Dinca a fost scos din sediul DIICOT de urgenta atunci cand a inceput sa acuze o stare generala proasta. El a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra si Luiza, de 15 si 18 ani, dupa ce le-a luat in masina lui, la ocazie.
Barbatul a fost dus in arestul politiei, cu o masina ce apartine de IPJ Dolj, dupa ce i s-a facut rau. Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al acestuia, a declarat ca starea de rau provine de la faptul ca are remuscari! Ar mai fi transmis ca nu a dormit in timpul noptii de sambata spre duminica. Romanii cer reintroducerea pedepsei cu moartea
„Avea o stare proasta care nu ii permitea sa mai continue audierea”, a declarat avocatul lui Dinca. „La ora 20:00 se reia audierea. Are pareri de rau, de asta a si ajuns in situatia in care i s-a facut rau. A cedat sub efectul complexului pe care l-a avut la faptele savarsite. A dat detalii, dar nu pot sa le spun. Sunt chestiuni care tin de bucataria interna a Parchetului. Mi-a spus ca azi-noapte aproape nu a dormit deloc”, mai sustine Bogdan Alexandru, potrivit cancan.ro.
Ororile din Caracal
Alexandra Macesanu, de 15 ani, a sunat de trei ori, de pe telefonul criminalului, la serviciul de urgenta 112. A sperat ca va primi ajutorul autoritatilor si ca va fi salvata din ghearele pericolului. Ultimele cuvinte ale fetei au fost doar „Vine, vine”.
Gheorghe Dinca si-a recunoscut faptele, duminica dupa-amiaza. Le-a ucis atat pe Alexandra, cat si pe Luiza Melencu, de 18 ani. Tanara disparuse de acasa de pe 15 aprilie 2018. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca dupa ce le-a omorat pe fete, le-a ars, pentru a scapa de dovezi.

Articolul Lui Gheorghe Dinca i s-a facut rau la audieri! Ce se intampla cu criminalul din Caracal? VIDEO apare prima dată în Ciao.ro.