Lidia Buble s-a dezlănțuit cu mișcări erotice studiate în timpul unui banal prânz la terasă

0
162

În lipsă de spectacole pe scena marilor festivaluri de profil, Lidia Buble face show acolo unde găsește loc. Zilele trecute, frumoasa artistă a oferit o reprezentație de toată frumusețea în plină stradă, în timp ce servea, cel mai probabil, prânzul. Mai puțin elegantă, s-a răvășit pe mobilierul din lemn al terasei pe care a ales-o să-i fie sursă de hrană. Părea să dea doi lei pe faptul că ar putea-o vedea cineva în toată splendoarea ei…

Extrem de sigură pe ea, Lidia Buble a avut grijă să se instaleze suficient de confortabil la masă, pentru ca nu cumva vreo energie mai puțin prietenoasă să strice calitatea merindelor pe care le consumă.

Îmbrăcată într-una dintre celebrele ei fuste extrem de scurte, și cu o pereche de pantofi stiletto în picioare, Buble a reușit, așadar, să-și scoată la înaintare superbele picioare pe care și ea le conștientizează ca fiind de podium. O poziție care frizează periculos de mult sexy de vulgar…

Lidia Buble, porno sau sexy?

Și… ca și cum postura de diva „nu mă interesează” nu ar fi fost suficient, trebuie să urmărești cu atenție felul în care se hănește, la propriu, Lidia Buble. Este un adevărat spectacol cum alege ea să ducă furculița la gură… Ce mai, starletele din zona cea mai curajoasă a cinematografiei mondiale ar putea, negreșit, să se inspire pentru viitoarele producții.

Altfel… din fotografiile pe care ni le-au pus la dispoziție colegii noștri paparazzi ciao.ro trebuie să recunoaștem că fosta iubită a lui Răzvan Simion arată senzațional. Sigur, nu fără efort, acest lucru, pentru că dacă urmărim postările pe care le face pe conturile de social media înțelegem că pune un preț deosebit pe regimul alimentar și pe mișcare.

„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, declara artista acum ceva timp.

 

Articolul Lidia Buble s-a dezlănțuit cu mișcări erotice studiate în timpul unui banal prânz la terasă apare prima dată în Ciao.ro.