Lidia Buble a recunoscut! Confesiunea pe care i-a făcut-o lui Dani: „Deocamdată mai suntem vecini”

0
91

Lidia Buble a fost prezentă pentru prima oară după ce s-a despărțit de Răzvan Simion, în emisiunea pe care acesta o prezintă. Interviul cu artista a fost preluat de colegul Dani, care a încercat să scoată de la frumoasa artistă cât mai multe lucruri interesante despre noua ei viață.

Artista a fost invitată în platoul emisiunii prezentate de fostul ei iubit și de Dani Oțil și cu toate că ambii au încercat să se comporte natural, emoțiile nu au putut fi ascunse, mai ales când colegul matinalului i-a pus Lidiei câteva întrebări incomode.

 ”Mai suntem vecini?”, a întrebat-o Dani pe Lidia.

”Suntem, deocamdată mai suntem”, a răspuns Lidia.

”Luna asta am avut așa niște probleme. Mă, dacă îi era rău vreunuia dintre voi, să dea ăla, ultimul telefon când îți tremură mâna. Mă, nu știu unde să vin să vă salvez!”, a mai spus Dani.

Lidia Buble, emoții în platoul matinalilor

Dani a încercat să facă interviul cât mai ușor pentru ambii foști parteneri, însă acest lucru nu i-a ieșit așa cum ar fi vrut și a fost taxat imediat de colegul său Răzvan.

”Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi intrebari”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil în momentul în care a văzut că îi este greu să formuleze câteva întrebări.

”Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu”, i-a răspuns Dani lui Răzvan.

Dialogul a continuat, după care Dani a făcut o remarcă: ”Îți priește viața după…. pandemie”, i-a spus Lidiei Buble.

”Da, sunt foarte bine, sunt fericită”, a răspuns imediat Lidia, după care s-a făcut liniște în platou.

”Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”, i-a spus Lidia lui Dani după momentul de liniște.

”Eu te intimidez?”, i-a spus, la rândul lui, Dani Oțil.

Câți bani câștigă Lidia Buble!

Chiar dacă în plan personal lucrurile nu sunt atât de roz, Lidia Buble are câștiguri mari pe planurile profesional și financiar. Când vine vorba despre bani, Lidia Buble a încasat ceva monetar de-a lungul timpului. Conform Spynews, Lidia Buble a reușit să strângă în conturi 24.000 de euro! În anul 2017, ea a reușit să strângă peste 62.000 de lei, iar în 2019 în jur de 40.000 de euro.

Articolul Lidia Buble a recunoscut! Confesiunea pe care i-a făcut-o lui Dani: „Deocamdată mai suntem vecini” apare prima dată în Ciao.ro.