Ireal! Ce a facut criminalul din Caracal dupa ce a fost bagat dupa gratii. Procurorii DIICOT n-au putut sa faca nimic

0
255
Ireal! Ce a facut criminalul din Caracal dupa ce a fost bagat dupa gratii. Dupa ce s-au facut demersuri pentru a-l scoate din arest a fost transportat sub escorta in zona Barajului de la Stoenesti, fiind un baraj pe Olt, la 14 kilometri de Caracal.
Ce a facut criminalul din Caracal dupa ce a fost bagat dupa gratii

Acela este locul indicat de criminal in timpul audierilor unde ar fi aruncat cadavrul Luizei. S pare ca zona unde a aruncat cadavrul adolescentei se numeste Izlaz, unde raul Olt se varsa in Dunare.
Dinca a facut un gest de neconceput, a contestat masura arestului preventiv, astfel ca procurorii DIICOT trebuie sa astepte pana la solutionarea judecatoreasca a contestatiei inainte de a-l scoate din arest.
De ce a recunoscut Gheorghe Dinca crimele! Motivul real intrece orice imaginatie

Multi s-au intrebat ce s-a intamplat cu Alexandra, de 15 ani, si Luiza, de 18 ani. Dar si de ce a recunoscut Gheorghe Dinca crimele, dupa doar o noapte in arestul politiei. Barbatul de 66 de ani le-a luat pe fete in masina lui, la cateva luni distanta. Prima a fost Luiza, disparuta de pe 14 aprilie in acest an.

Din declaratiile date de catre criminal, se pare ca pe aceasta a ucis-o din prima zi. Initial fostul mecanic auto a fost acuzat de sechestrare si viol, si dus la audieri. Duminica dupa-amiaza, Dinca a marturisit ca le-a omorat pe adolescentele date disparute, desi initial spusese ca nu le cunoaste.
Luiza a fost omorata chiar in ziua in care a fost rapita, potrivit surselor DIICOT. Familia ei n-a stiut timp de patru luni de zile ce s-a intamplat cu adolescenta de 18 ani. Procurorii au preluat cazul acum doua luni, la insistentele mamei tinerei. La fel ca in cazul Alexandrei, familia ei a primit un telefon bizar. Erau anuntati ca fata a plecat de bunavoie in Elvetia.
Motivul pentru care Dinca si-a recunoscut faptele socante, ca le-a violat si ucis pe tinere, chiar in casa lui din Caracal, intrece orice imaginatie. Audierile de duminica au fost intrerupte, atunci cand suspectul a spus ca se simte rau. „S-a suspendat audierea din cauza unor probleme de sanatate. N-a mancat, n-a dormit suficient”, a spus avocatul Bogdan Alexandru. Salariu avocat Gheorghe Dinca

Articolul Ireal! Ce a facut criminalul din Caracal dupa ce a fost bagat dupa gratii. Procurorii DIICOT n-au putut sa faca nimic apare prima dată în Ciao.ro.