Ionuț Dolănescu, imagini emoționante la mormântul tatălui! Niciodată nu a mai fost văzut așa în public

0
156

Reporterii CIAO.RO l-au surprins pe artist, împreună cu cei doi băieți ai lui, probabil, și încă un bărbat, la Cimitirul Bellu din Capitală.

Cu cine s-a dus Ionuț Dolănescu la mormântul tatălui, de Paște

Artistul nu și-a uitat părintele, pe Ion Dolănescu, ce s-a stins din viață în martie 2009, și merge frecvent la mormântul său să aprindă lumânări și să împartă pachete. Acest lucru s-a întâmplat și în a doua zi de Paște când Ionuț Dolănescu a fost la mormântul tatălui său ca să aprindă lumânări, și probabil să împartă. Reporterii CIAO.RO l-au surprins chiar în momentul în care acesta a așezat sticla cu vin pe mormânt și a aprins mai multe lumânări, împreună cu cei doi copii.

Ion Dolanescu a murit pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac, și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. De-a lungul carierei sale, regretatul artist a înregistrat 50 de albume, pe discuri de vinil şi CD. După ce acesta s-a stins, cei doi fii ai săi, Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au războit în jur de 8 ani pentru moștenirea de 1 milion de euro pe care acesta le-a lăsat-o. La finalul procesului, Ionuț a moștenit drepturile de autor și vila din Caimatei, iar Dragoș a rămas cu vila de la Sinaia și mai multe terenuri.

Articolul Ionuț Dolănescu, imagini emoționante la mormântul tatălui! Niciodată nu a mai fost văzut așa în public apare prima dată în Ciao.ro.