Imagini tulburatoare! Cum arata camera groazei, unde Dinca le-a torturat pe fete

0
256
Gheorghe Dinca zidise fiecare fereasta a camerei unde le tortura pe fete. Casa acestuia a fost descrisa de anchetatori ca fiind o adevarata groapa de gunoi.

Camera in care a fost tinuta Alexandra este mica, intunecata si extrem de murdara. Locul arata de parca ar fi un fel de groapa de gunoi. Este un loc neintretinut, un loc in care de-a lungul timpului s-au adunat tot felul de lucruri, un loc cu o mizerie de nedescris. In plus, in aceasta camera nu patrunde lumina exterioara, intrucat singurul geam existent in aceasta camera a fost betonat. Camera groazei face parte dintr-o anexa construita in spatele casei lui Gheorghe Dinca.
Descoperiri socante facute de anchetatori
In urma cercetarilor facute de anchetatori la fata locului, au iesit la suprafata descoperiri absolut socante care au ingrozit o tara intreaga. Au fost gasite si fragmente osoase in butoiul din curtea casei, dar si bijuterii feminine. Fragmentele osoase si dentare, identificate in locuinta grozei, au fost duse la Institutul National de Medicina Legala. Unchiul fetei, Alexandru Cumpanasu, a povestit ca parintii Alexandrei au fost informati cu privire la rezultatul verificarilor efectuate. „Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu. ADN-ul Alexandrei e in acea cenusa”, a scris acesta intr-o postare facuta pe pagina de facebook.

Articolul Imagini tulburatoare! Cum arata camera groazei, unde Dinca le-a torturat pe fete apare prima dată în Ciao.ro.