Ilinca Vandici a recunoscut că a făcut compromisuri în relații: ”Sunt în regulă cu ele, pentru că datorită lor am ajuns în punctul de a deveni suficient de matură”

0
124

Pe lângă faptul că arată extrem de bine și ar putea câștiga oricând titlul „Bravo, ai stil”, Ilinca Vandici este extrem de spumoasă! Are mereu vorbele la ea, este o apariție și face față tuturor provocărilor cu brio. Ce discuții are cu soțul și cine lasă primul de la el, cât de stresată este cu grădinița lui Zian pe timp de pandemie, ce job a avut prima oară și ce și-a cumpărat din primul salariu, Vandici a povestit exclusiv pentru Ciao.ro.

Ilinca, mai ții minte care a fost primul tău job și ce ai făcut cu primii bani câștigați?

Primul job a fost cel de prezentatoare meteo. Țin minte toți pașii pe care i-am făcut pentru a-mi construi o carieră in televiziune, îmi amintesc emoțiile, munca depusă. Cu primii bani câștigați mi-am cumpărat o pereche de sandale pe care le-am văzut într-un magazin de brand și pe care mi le-am dorit foarte mult. Am dat 80 la sută din salariu pe ele și, ulterior, i-am cerut tatălui meu bani pentru a supraviețui luna respectivă.

Cum este Zian la grădiniță? Sunteți stresați, voi, ca părinți, din cauza situației actuale?

Suntem puțin stresați, dar am mare încredere in grădinița la care merge Zian, Grădinița lui David, unde merge de mai bine de un an, pentru că știu că se respectă toate măsurile de precauție, se igienizează tot, se dezinfectează. Și noi, ca părinți, respectăm regulile impuse. Încerc să nu mă gândesc foarte mult la situația actuală și să mă păstrez cerebrală. Știu că este foarte important pentru copii să crească alături de alți copii, să socializeze, să se dezvolte într-un mediu frumos, alături de cei din generația lui. Văd evoluția lui zi de zi și asta mă încântă.

Dacă există discuții, ca în orice cuplu, între tine și soțul tău, cine face primul pas spre împăcare, tu sau el?

Amândoi, depinde de situație. Discuțiile nu sunt atât de importante sau de grave. Suntem doi oameni raționali și comunicativi, ne-am construit relația bazată pe comunicare și respect și discutăm orice problemă și ștergem totul cu buretele.

Cum vă place să vă alintați? Vă faceți des surprize?

Ne alintăm, ne răsfățăm atât cât timpul ne permite, pentru că amândoi avem un program extrem de încărcat, dar timpul pe care îl petrecem împreună este unul de calitate și nu trebuie să ne spunem vorbe dulci sau să ne facem surprize unul altuia. Este important să petrecem timp împreună, să stăm cu Zian, să ne jucăm și să genera clipe frumoase ce devin amintiri de neuitat.

Știu că nu îți place să gătești, dar, totuși, de dragul soțului tău, i-ai pregătit vreodată o cină care i-a fost pe plac?

Nu, nici măcar de dragul lui nu i-am pregătit o cină romantică. ? Îmi este mai la îndemână să îl invit la o cină în oraș sau el pe mine. Așa ne-am obișnuit și mi se pare că este mult mai facil așa. Nici timpul nu îmi permite să stau cu orele în bucătărie și nici nu am o pasiune pentru această activitate. Dar ne descurcăm foarte bine și fără.

Ce ți-a lipsit cel mai mult anul acesta, din cauza pandemiei? Ai dus dorul la ceva anume?

Mi-au lipsit oamenii, energia pe care o simt de la cei dragi, interactiunea dintre noi, „Bravo, ai stil!”, pentru că este locul meu de muncă, este a doua mea familie de care am stat separată mai bine de trei luni. Pot să trăiesc foarte bine fără restaurante, malluri. Chiar și acum, după încheierea perioadei de urgență și deschiderea lor, nu simt nevoia să petrec timp acolo. Viața noastră s-a schimbat și a devenit mai liniștită și mai „casnică” și este foarte frumoasă așa.

Ai făcut multe compromisuri din dragoste?

Da, am făcut compromisuri în ceea ce privește partea sentimentală a vieții mele, însă sunt în regulă cu ele, pentru că datorită lor am ajuns în punctul de a deveni suficient de matură încât să știu exact ce îmi doresc de la bărbatul de lângă mine, să știu ce mă face fericită, să știu să cer lucruri care mă fac fericită sau să le spun pe care mă deranjează. Este important să trăim toate experiențele așa cum vin ele și să încercăm de fiecare dată să luăm partea plină a paharului.

Cât de rău te-a supărat  Andreea Tonciu de ai poftit-o afară din platoul „Bravo, ai stil”?

Pe mine personal nu poate să mă supere nicio concurentă din cadrul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, pentru că într-un reality e de așteptat să existe tot felul de reacții. Dar există niște reguli pe care concurentele trebuie să le respecte. Rolul meu este de a modera această emisiune, de a pune întrebări, de a afla adevărul și de a le prezenta celor care ne urmăresc realitatea așa cum este ea. În momentul în care situația o impune pot să invit orice concurentă să părăsească platoul, dacă aceasta nu se mai încadrează în limitele pe care le impune show-ul. Asta s-a întâmplat și în cazul Andreei.

Care concurentă îți place cel mai mult din emisiunea pe care o prezinți și de ce?

Nu am o preferată și nu am avut niciodată în cele șase sezoane, încerc să îmi păstrez obiectivitatea de fiecare dată, n-ar fi corect față de nicio concurentă să apreciez o anumită persoană în detrimentul alteia. Sunt un om corect, am încercat să le ajut pe fiecare în parte atunci când le-a fost greu, am râs când s-au simțit bine și am încercat să îmi fac profesia cât de bine am putut.

Care a fost cea mai mare provocare din viața ta?

Creșterea lui Zian este cea mai mare provocare a vieții mele, pentru că vorbim despre o etapă nouă, de o responsabilitate pe care o simt în fiecare clipă în ceea ce îl privește. Cumva viața mea s-a schimbat total și am învățat că nu mai sunt eu actorul principal din viața mea, este Zian. Este dificil un pic pentru fiecare om în parte să se lase pe locul doi, trei și să își dedice sufletul și timpul și energia altei persoane.

Toți copiii merită asta și cred că noi, părinții, suntem binecuvântați și suntem atât de puternici, încât îi admir din suflet pe toți cei care reușesc să crească un copil, doi trei. Este extrem de greu, solicitant dar este cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla în viață.

Ce nu ai face niciodată?

Niciodată să nu spui niciodată! Am făcut de-a lungul timpului atât de multe lucruri și aș face în continuare multe lucruri,  atâta vreme cât ele sunt în acord cu principiile mele și nu lezează pe cineva.

 Te-ai simțit vreodată amenințată profesional vorbind? Ți-a fost vreodată teamă că va veni vreo fată mai tânără din urmă și îți va „fura” job-ul?

Cred că este loc pe piață pentru absolut toată lumea. Știu cine sunt, ce pot, ce fac, care este nivelul profesionalismului de care dau dovadă și știu care îmi este locul în industria asta. Am muncit foarte mult pentru a ajunge aici și sunt conștientă de atuurile mele. Cum spuneam, este loc pentru toată lumea. Iar competiția o duc cu mine însămi, îmi doresc să fiu din ce în ce mai bună în tot ceea ce fac.

Articolul Ilinca Vandici a recunoscut că a făcut compromisuri în relații: ”Sunt în regulă cu ele, pentru că datorită lor am ajuns în punctul de a deveni suficient de matură” apare prima dată în Ciao.ro.