Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Oamenii legii spera ca in acest fel sa afle tot adevarul

0
250
Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Cel care a anuntat acest lucru este procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, in decursul zilei de azi.
Inculpatul va fi acuzat de uciderea celor doua adolescente in judetul Caracal si va fi testat cu aparatul poligraf, pentru ca acesta sa nu-i mai induca in eroare pe oamenii legii.
Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni

„Avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens. Urmează să fie testat”, a spus Felix Banila in cadrul unei conferinte de presa.
In cursul zilei de azi Gheorghe Dinca a fost adus la Spitalul Penitenciar Jilava, cu scopul a fi supus unui control medical si a unei expertize psihiatrie.
„Conducerea în teren cu inculpatul se va relua deîndată ce ar putea fi posibilă, adică după transferul inculpatului în centrul de arest preventiv din IPJ Dolj şi vom încerca să restabilim condiţiile în care s-a desfăşurat acea deplasare, să-l ajutăm să îşi amintească, dacă este sincer şi cooperant şi vrea să ajute ancheta”, a mai spus Felix Banila.
O alta fata este data disparuta! Irina Elena Cristiana are 16 ani si a disparut din Bucuresti

Situatia din Romania este din ce in ce mai dramatica si zilnic apar noi cazuri de disparitie. Irina Elena Cristiana, in varsta de 16 ani, a disparut de acasa, din Bucuresti, iar familia o cauta cu disperare.

O alta minora este data disparuta si este cautata cu disperare atat de parinti, cat si de politie. Se pare ca Irina Elena Cristiana Voicu este de negasit de mai bine de 24 de ore.
Din informatiile furnizate de parinti, adolescenta a disparut de la domiciliul ei din sectorul 3, Bucuresti, conform observator.tv.
Toti cei care au vauzt-o sau care pot oferi detalii despre tanara sunt rugati sa anunte Politia sau sa sune la numarul unic de urgenta 12.

Articolul Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Oamenii legii spera ca in acest fel sa afle tot adevarul apare prima dată în Ciao.ro.