Gheorghe Dinca, in fata procurorilor DIICOT. Cat va ramane criminalul din Caracal dupa gratii

0
262
Cat va ramane Dinca dupa gratii. Gheorghe Dincă a fost adus în această dimineaţă la Tribunalul Bucureşti, unde procurorii DIICOT vor stabili dacă îi vor prelungi mandatul de arest preventiv pentru 30 de zile.
Cat va ramane Dinca dupa gratii
Imediat după ce va pleca de la Tribunal, va fi dus la sediul IGP, unde va fi supus mai multor teste, deoarece profilul său psihologic nu este încă finalizat.

Magistraţii au prelungit mandatul de arestare preventivă în cazul lui Gheorghe Dincă, astfel acesta va rămâne după gratii.
Avocatul Claudiu Lascoschi, a spus că Gheorghe Dincă nu a avut obiecţii în privinţa deciziei pe care au luat-o astăzi magistraţii.
”Nu a făcut declaraţii. El s-a declarat de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El îşi asumă faptele, este normal să procedeze în acest mod, cel puţin din punctul lui de vedere. L-am întrebat ce poziţie procesuală va avea în raport de această propunere de arestare preventivă. Mi-a spus că este de acord cu ea, indiscutabil. Nici nu a vrut să discute de altceva. L-am întrebat dacă e sigur şi a zis, cum, sigur că sigur”, a spus avocatul.

Articolul Gheorghe Dinca, in fata procurorilor DIICOT. Cat va ramane criminalul din Caracal dupa gratii apare prima dată în Ciao.ro.