FOTO! Monica Iagar gravida la 46 de ani! Cum arata fosta sportiva si cat de mult a transformat-o sarcina la varsta tarzie!

0
284
Monica Iagar gravida la 46 de ani! Cum arata fosta sportiva! Monica Iagar traverseaza una dintre cele mai bune perioade din viata ei. Este gravida la 46 de ani si este mai fericita ca niciodata.
Fosta mare campioana a reusit inca o uriasa performanta, aceea de a ramane gravida pentru a treia oara la 46 de ani dupa ce a pierdut o sarcina in luna a patra. Monica Iagar este gravida la 46 de ani! Fosta campioana naste vara asta! Monica Iagar este insarcinata din nou la 46 de ani. Ea si iubitul ei, Cristi Neacsu urmeaza sa aiba un copil in aceasta vara. De mai bine de patru ani Monica Iagăr și-a regăsit fericirea și liniștea sufletească alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo.
„Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți”, a declarat Monica Iagăr pentru viva.ro. „Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit”, a mai declarat ea.

Monica Iagar gravida la 46 de ani! Cum arata fosta sportiva!
În vârstă de 46 de ani, Monica Iagăr a mărturisit într-un interviu recent că-și mai dorea foarte mult un copil. ”Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe, vrei și un băiat. Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puțin pentru mine.
O să spuneți «da, este sportivă»”, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt și sănătoasă. O luptă care durează de doi ani și sper să fie cu succes”, spunea Monica Iagăr, într-un interviu realizat cu ocazia Campaniei inițiată de Asociația ”Și eu am dreptul să fiu părinte”, susținută de Primăria Capitalei prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

Articolul FOTO! Monica Iagar gravida la 46 de ani! Cum arata fosta sportiva si cat de mult a transformat-o sarcina la varsta tarzie! apare prima dată în Ciao.ro.