FOTO! Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Alex Bodi! Primele imagini cu ea in rochia de mireasa cu un decolteu impresionant!

0
277
Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Alex Bodi! Primele imagini cu mireasa! Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut pana acum o relatie tumultoasa cu mai multe despartiri si impacari dar se pare ca acum s-au hotarat sa-si uneasca destinele definitiv. Bianca a ales sa poarte o rochie de mireasa extrem de sexy cu un decolteu adanc si mulata pe corp pentru a-si pune si mai bine in evidenta silueta. Alex Bodi a mers pe varianta clasica si a purtat un costum negru. Ceremonia a avut loc la Oficiul Starii Civile a Sectorului 3 in urma cu putin timp.
Bianca a avut permanent in mana un buchet de trandafiri mov si roz si a fost foarte emotionata atunci cand i-a spus „Da” lui Alex Bodi.

 Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Alex Bodi! Primele imagini cu mireasa!
In urma cu doar o zi Bianca si Alex Bodi s-au logodit iar el i-a oferit un inel de logodna impresionant. Vedeta a postat pe Instagram imaginea cu ea si inelul si un mesaj destul de codat. “30.07 This day can change my life (n.r. Această zi poate să îmi schimbe viața)??? #blessed #loved #love # #? #?”. Dupa informatiile Spynews.ro se pare ca inelul de logodna ar fi costat nici mai mult nici mai putin de 10.000 de euro.

Mai multe detalii si filmulete puteti vedea in exclusivitate pe CANCAN.RO!
Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014
Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Articolul FOTO! Bianca Dragusanu s-a casatorit cu Alex Bodi! Primele imagini cu ea in rochia de mireasa cu un decolteu impresionant! apare prima dată în Ciao.ro.