Florin Busuioc, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum vedeta de televiziune

0
191

Florin Busuioc a fost infectat cu Covid-19. Dezvăluirea a făcut-o chiar el, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Din fericire, Busuioc nu a făcut o formă gravă de SARS-CoV-2, însă dat fiind faptul că se află în grupa de risc din cauza afecțiunilor sale, a avut nevoie de spitalizare.

După Andreea Esca, Andra și Cătălin Măruță, pe lista vedetelor Pro TV infectate cu noul coronavirus a fost prezent și Florin Busuioc. Îndrăgitul prezentator de televiziune a anunțat și cine e ”vinovat” de infectarea sa. Din spusele lui Busu, acesta ar fi contractat boala pe 29 ianuarie, iar a doua zi, în data de 30, atât acesta, cât și Cătălin Măruță au dispărut de pe micile ecrane, notează Fanatik.

Prezent în emisiunea ”La Măruță”, Busuioc a glumit pe seama celor întâmplate și a dezvăluit faptul că a luat virusul chiar de la colegul său de trust.

Florin Busuioc a trecut în urmă cu 2 ani pe lângă moarte

Florin Busuioc, cunoscut de întreaga ţară ca „Busu de la meteo”, a trecut, în urmă cu doi ani, pe lângă moarte. Celebrul actor a suferit un stop cardio-respirator, problemă ce i-a schimbat complet viaţa. Iată ce a povestit actorul despre problemele pe care le-a avut.

„Avem chestia asta cu: „nu mi se întâmplă mie, „las-o că trece!, „nu are ce să mi se întâmple, dar uite că se întâmplă. Așa e povestea, n-ai ce să-i faci. Ce caut eu aici?!. (n.r. la terapie intensivă) Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era soția mea acolo când m-am trezit și mi-a explicat”, a declarat Florin Busuioc, scrie Viva.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Articolul Florin Busuioc, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum vedeta de televiziune apare prima dată în Ciao.ro.